Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Do podvodnej súťaže zatiahli aj Slovenskú poštu: Tá varuje, na tieto internetové správy nereagujte

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: posta.sk, Getty Images)

BRATISLAVA - Podvodníci si vedia nájsť stále vynachádzavejšie spôsoby, ako vytiahnuť ľuďom peňazí z vreciek. Ohrození pritom nie sú iba seniori, ktorým zvykne telefonovať ich údajný vnuk a žiadať od nich financie na operáciu či podobný vymyslený účel. Častokrát sa nechajú nachytať aj dospelí ľudia, ktorým vidina možnej výhry v súťaži úplne zahmlí zdravý úsudok. Navyše podvodníci sa neváhajú prezentovať tak, akoby naozaj vystupovali v mene známej spoločnosti, ktorú pozná celé Slovensko.

Podvodníci sa nabaľujú na Slovákoch: FOTO Ak si na inzertné portály nedáte pozor, prídete o veľa!

"Upozorňujeme zákazníkov, že na internete sa rozšírila podvodná súťaž pod značkou Slovenskej pošty. Prevádzkovateľom súťaže je neexistujúca česká spoločnosť. Odporúčame na podvodnú súťaž nereagovať," informovala spoločnosť na svojej webovej stránke.

Do podvodnej súťaže zatiahli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: posta.sk)

"Slovenská pošta nie je vyhlasovateľom súťaže, vyhradzuje sa voči takýmto podvodným aktivitám a urobí právne kroky voči vyhlasovateľovi súťaže pre ochranu svojich zákazníkov ako aj spoločnosti," dodala pošta.

Do podvodnej súťaže zatiahli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: posta.sk)

Pre zákazníkov je v prípade potreby k dispozícii Zákaznícke centrum Slovenskej pošty na telefónnom čísle 0850 122 413 alebo e-maile zakaznickyservis@slposta.sk. 

Viac o téme: PodvodPoštaVýhraUpozornenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu