Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tínedžerka (19) si objednala overal z internetu: Keď si ho obliekla... pohľad na FOTO stojí za to!

Chloe Drodgeová Zobraziť galériu (4)
Chloe Drodgeová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Tínedžerka Chloe zostala pobúrená, keď jej domov prišiel kus oblečenia, ktorý si objednala cez internet. Mal to byť „pôvabný“ overal pre ženy, ale to, čo mladá žena dostala, sa podobalo skôr na vrece. Na poslednú chvíľu si musela vybrať iný outfit. Predajca sa k prípadu doposiaľ nevyjadril.

FOTO Dievčina (20) si objednala sexi šaty cez internet: Otvorila balík a radosť okamžite vyprchala

Chloe Drodgeová (19) z Hampshiru sa mala v jeden večer stretnúť so svojou najlepšou priateľkou. Preto sa rozhodla, že si kúpi nový kúsok oblečenia. Z internetovej stránky PrettyLittleThing si podľa portálu thesun.co.uk objednala priliehavý dámsky overal krémovej farby.

Tínedžerka (19) si objednala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Chloe Drodge)

Keď jej konečne prišiel balík s overalom, zostala šokovaná. Kus oblečenia vyzeral skôr ako „vrece krémovej farby“, než overal. Chloe musela rýchlo premýšľať o náhradnom outfite.

„Na internetovej stránke som narazila na pekný, čipkovaný, krémový overal,“ uviedla Chloe. „Myslela som si, že je to celkom pôvabné a navyše overal obkresľoval postavu,“ vysvetlila.

Tínedžerka (19) si objednala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sklamanie, ktoré nastalo vo chvíli, keď si vytúžený overal obliekla, je neopísateľné. „Dokonca aj materiál bol strašný,“ dodala. Našťastie mala v zálohe náhradný outfit a aj napriek nepríjemnosti si večer užila.

Viac o téme: ŠatyInternet Chloe Drodgeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu