Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pasažier urobil FOTO, ktoré ho šokovalo: Niečo takéto v lietadle ešte nikdy nevidel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Cestujúci spoločnosti United Airlines zostali prekvapení výjavom, ktorý sa im naskytol počas vyše sedemhodinového letu z amerického New Jersey do škótskeho Glasgowa. Jeden z pasažierov si odfotografoval, ako sa kapitán vyzliekol z uniformy, vhupol do trička a spokojne si ustlal v prvej triede.

Prekvapivý koniec medových týždňov: Párik sa sťažuje, TOTO nám zničilo krásne spomienky

Policajný inšpektor na dôchodku pre Daily Record uviedol, že bol znepokojený kapitánovým správaním. "Policajti prežívajú ťažké chvíle, keď ich odfotografujú pri spaní v hliadkovom aute," povedal a dodal, že si nemyslí, že by kapitán lietadla, v ktorom sedia stovky ľudí, mal byť videný v takejto zraniteľnej polohe.

Podľa neho si muž pospal hodinu a pol a potom si šiel oddýchnuť jeho zástupca. "Ak piloti potrebujú oddych uprostred letu, mali by to robiť oddelene od pasažierov. Cestoval som do USA mnohokrát a nikdy som nebol svedkom niečoho takéhoto," uviedol znepkojený cestujúci.

Let UA161, ktorý mal v kokpite trojčlennú posádku, sa uskutočnil 22. augusta a stroj prišiel do Glasgowa o 7.30 ráno. Aerolinky sa pre portál dailymail.com vyjadrili, že ich piloti sú povinní odpočívať počas transatlantických letov. "Bezpečnosť našich zákazníkov a zamestnancov je pre United Airlines najdôležitejšia," stojí vo vyhlásení.

Avšak člen palubnej posádky významnej leteckej spoločnosti považuje fotografiu za zvláštnu. Podľa neho je veľmi nezvyčajné, že si kapitán dal dolu uniformu, rovnako ako aj to, že si pospal počas letu, ktorý trvá menej než 11 hodín. Dodal, že piloti majú niekedy vyhradené sedadlo v obchodnej triede, ale zvyčajne oddychujú v kokpite. "Je pochopiteľné, že niektorí cestujúci by mohli mať obavy."

Viac o téme: PilotSpánokLietadloPasažier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu