Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekvapivý koniec medových týždňov: Párik sa sťažuje, TOTO nám zničilo krásne spomienky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

MANCHESTER - Marcus (38) a Zarrah (34) Haylesovci zo Sherwoodu v grófstve Nottinghamshire odleteli na Kubu s cestovnou kanceláriou Thomas Cook po svojej svadbe v auguste. Pri príchode domov ich však čakalo nepríjemné prekvapenie. Po menšej výmene názorov s personálom ich na letisku privítala polícia a vyviedla ich von pred zrakmi všetkých ostatných cestujúcich, akoby boli zločinci. Dôvodom malo byť vraj to, že sa počas letu sťažovali na jedlo.

FOTO Dokážete identifikovať chuťovky, ktoré dostal Adam v lietadle? Ani psovi by som to nedal!

Dvojica letela z Kuby do Manchestru a tvrdí, že keď po dvoch hodinách nedostala žiadne jedlo ani nápoje, tak sa na to rozhodla upozorniť posádku. Keď im ho nakoniec priniesli, podľa nich išlo o kombináciu hlavného jedla a občerstvenia, ktoré sa malo podávať neskôr. To sa im nepáčilo a Marcus pripúšťa, že mu v rozhorčení vyletela z úst nie práve slušná poznámka: "Čo to má, kur*a, byť?" Podľa neho však nebola namierená proti letuške.

Potom k nim prišiel člen posádky, ktorý mužovi vysvetlil, že vulgárne slová na palube netolerujú a dvojica by mohla čeliť zatknutiu. Párik údajne na túto výstrahu odpovedal, že nechce žiadne problémy, a preto zostal veľmi prekvapený, keď ho pri vystupovaní z lietadla uvítala polícia.

"Dvaja dôstojníci povedali: "Môžete ísť s nami?" a vyviedli nás pred všetkými. Nikdy som nebola taká ponížená. Nikdy predtým som sa neocitla v takejto situácii. Bola to taká nádherná príležitosť - svadba a medové týždne - a toto zanechalo na našich spomienkach veľký vrub," uviedla Zarrah.

Hovorca spoločnosti Thomas Cook Airlines uviedol, že bezpečnosť zákazníkov a posádky je vždy ich prioritou a nebudú tolerovať žiadnu formu násilného správania na palube lietadla.

Viac o téme: DovolenkaLietadloMedové týždneKubaManchester
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu