Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Dievčina čakala dve hodiny na večeru: Z toho, čo jej priniesli na tanieri, zostala v šoku

Taylor Mooneyová Zobraziť galériu (3)
Taylor Mooneyová (Zdroj: Twitter/tastefullytayy)

ROCKLIN - Taylor Mooneyová, ktorá miluje vegánske a zeleninové jedlá, sa rozhodla, že svoju rodinu pozve do novootvorenej reštaurácie, ktorá sa špecializuje na nemeckú kuchyňu. Nečakala však, že po dvoch hodinách čakania dostane na tanier namiesto objednaného vegánskeho praclíka naservírovanú túto "špecialitu".

Keď sa Taylor Mooneyová usadila so svojou rodinou k zarezervovanému stolu v novootvorenej reštaurácii, ktorá sa špecializuje na nemeckú kuchyňu, zaujala ju ponuka pre vegánov. Z menu si na večeru objednala zeleninový praclík, pričom predpokladala, že bude plný chutnej a šťavnatej zeleniny.

Taylor spočiatku nepríjemne prekvapilo, že podnik ju ako jedinú z hostí nechal čakať hladnú dve hodiny. No po tom, čo jej bola konečne naservírovaná večera, nevedela, ako zareagovať. Pri pohľade na suchú žemľu prerezanú napoly, na ktorú kuchár položil zopár grilovaných zelených fazuliek a baby karotiek, nevedela, či má plakať, alebo sa začať smiať.

FOTO Dievčina čakala dve
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

„V reštaurácii som bola jediná, ktorá nedostala svoje jedlo načas, no bola to zároveň veľmi vtipná situácia, na ktorej sme sa všetci pobavili. Hoci som čakala na tanieri niečo viac,“ spomína Taylor, ktorá priznala, že prvotný pohľad na objednaný praclík ju naozaj vydesil.

FOTO Dievčina čakala dve
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Ešte predtým, než sa pustila do jedla, si ho odfotila. Fotku následne zverejnila na svojom Twitteri. V priebehu pár dní na ňu zareagovalo takmer 3-tisíc ľudí. Mnohí sa zhodli na tom, že daná reštaurácia nemá ani poňatia o tom, čo je vegánstvo. Tento argument uznala aj samotná Taylor, ktorá podotkla, že nabudúce si dobre rozmyslí, kam sa pôjde najesť.

Viac o téme: ReštauráciaKaliforniaVegánka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu