Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO, na ktoré klikli milióny ľudí: Mladík (26) sa zbavil aligátora spôsobom, aký sa len tak nevidí!

Muž chytil aligátora do smetného kontajnera.
Muž chytil aligátora do smetného kontajnera. (Zdroj: Twitter/@MajorFactor2)

ORLANDO - Eugene Bozzi (26) sa stal internetovou hviezdou. Američana natočili, ako napriek ohrozeniu života chytá aligátora pomocou kontajnera na odpadky.

Muž na Floride chytil aligátora s odpadkovým kontajnerom. „Jediné, čo mi napadlo, bolo chrániť moje deti a ostatné deti vonku,“ povedal Eugene Bozzi pre USA Today. Na video s incidentom v Mount Dora, asi 35 kilometrov severozápadne od Orlanda, si od utorka ľudia klikli na Twitteri približne niekoľko miliónov krát.

Medvedica už obyvateľov ohrozovať nebude: Zásahový tím usmrtil problémové zviera

„Trpezlivosť. Vyrovnanosť. Technika. A to všetko v papučiach. Dajte tomuto mužovi vlastnú televíznu šou,” tweetoval o videu novinár Tim Alberta. Ďalší používateľ napísal: „Tento Floridčan vyhral internet v septembri.“

Pustil ho pri vode

Video ukazuje, ako 26-ročný otec najskôr pristupuje k pomaly ustupujúcemu aligátorovi s otvorenou nádobou na odpadky, ktorú držal vodorovne na zemi. Nakoniec Bozzi odhodí veko a to narazí na aligátorovu hlavu. Zviera potom vojde do koša. Bozzi na povzbudenie prizerajúcich zdvihol kontajner a zatvoril ho. Iné video zobrazuje muža, ako valí kontajner s chyteným zvieraťom k vode na opačnej strane ulice a potom ho opäť pustí.

Keď mu jeho deti povedali o zvierati, pôvodne si myslel, že je to mláďa aligátora, povedal Bozzi. Potom, čo armádny veterán videl, aké veľké zviera je, rozhodol sa niečo urobiť. „Použil som prednú časť (kontajnera) ako tlamu hrocha,“ povedal muž. V tej chvíli sa zviera zdalo byť vystrašenejšie a stiahlo sa. „Preto som vedel, že mám výhodu.“

Podľa Floridskej ochrannej agentúry žije v južnom štáte asi 1,3 milióna aligátorov. Vážne zranenia pri stretnutiach s ľuďmi sú ale zriedkavé.

Viac o téme: KontajnerChytenieAligátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu