Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šialená dopravná nehoda s aligátorom: FOTO Tehotná žena a nenarodené dieťa zahynuli krátko po nehode!

Kuriózna dopravná nehoda, ktorú spôsobil obrovský plaz, stála tehotnú ženu život
Kuriózna dopravná nehoda, ktorú spôsobil obrovský plaz, stála tehotnú ženu život (Zdroj: Facebook/Refugio County Sheriff's Office)

TEXAS – Kuriózna a mimoriadne desivá nehoda sa stala v americkom štáte Texas, v okrese Refugio. Nočná jazda sa skončila rodinnou tragédiou a o život prišla matka rodiny a jej nenarodené dieťa. Prevrátené auto, ktoré skončilo na kraji lesa zrazilo obrovského plaza, ktorý im skrížil cestu.

33-ročná Gabrielle Breauxová išla v nedeľu ráno po štátnej diaľnici v okrese Refugio v Texase. Z ničoho nič sa na ceste objavil obrovský aligátor, a žena zrážke s ním už nedokázala zabrániť, informovalo britské Metro. Ich pickup narazil do aligátora a prevrátil sa, uviedol úrad šerifa okresu Refugio.

Boris Kollár o situácii s medveďmi (Zdroj: Topky/ Ramon Leško)

V aute sa viezli dvaja dospelí a tri deti. Po náraze do obrovského plaza boli všetci urýchlene prevezení do okolitých nemocníc. „Modlíme sa, aby títo ľudia boli v poriadku,“ napísala kancelária šerifa. Žene a jej nenarodenému dieťaťu však už nedokázali pomôcť.

 

Very early this morning RCSO Deputies responded to a truck traveling on State Highway 35 near FM 774 that hit an...

Posted by Refugio County Sheriff's Office on Sunday, July 16, 2023

Zvyšok posádky je v poriadku a ich stav je stabilizovaný. Zábery z policajnej kamery dokazujú, že pickup tmavej farby je naklonený na pravú stranu na trávnatej ploche v blízkosti košatých stromov. Na ďalšej fotografii je mŕtvy aligátor, ktorý nehodu spôsobil. Americké aligátory sú v Amerike pomerne bežné. Zdržiavajú sa v močiaroch, riekach a zálivoch na juhu USA, vrátane východnej časti Texasu.

Viac o téme: NehodaAligátorDopravná nehodaTexas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu