Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladík v Prahe ukradol luxusný Jaguar za 31-tisíc eur: VIDEO Z toho, čo s ním urobil, zostáva rozum stáť!

Nepoznáte ho? Zobraziť galériu (2)
Nepoznáte ho? (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Pražskí kriminalisti pátrajú po neznámom páchateľovi, ktorý v druhej polovici februára ukradol z jednej z ulíc českého hlavného mesta zaparkované luxusné vozidlo Jaguar v hodnote bezmála osemstotisíc korún (cca 31-tisíc eur). To, za akú sumu ho potom predal, je naozaj nezvyčajné.

Muž si naložil plný vozík tovaru za stovky eur: VIDEO Ako to, že takto zdúchol bez platenia?

Mladík ukradol luxusný Jaguar za 31-tisíc eur: Z toho, čo s ním urobil, zostáva rozum stáť (Zdroj: Polícia ČR)

"Ku krádeži došlo počas noci z nedele na pondelok, kedy si majiteľ zaparkoval vo večerných hodinách svoje vozidlo na ulici pred domom a počas noci oň prišiel. Kriminalistom sa vďaka vynikajúcej operatívno pátracej činnosti podarilo odcudzené vozidlo nájsť za necelých 24 hodín a to v momente, keď sa s ním práve chystala odísť štvorica osôb. Tí boli na mieste zaistení a prevezení na policajnú stanicu pre podozrenie zo spáchania protiprávneho konania," informoval v stredu pražský policajný hovorca Richard Hrdina. Podľa neho bolo následne zistené, že luxusného tátoša kúpili za päťsto korún (cca 20 eur) od neznámeho muža.

Mladík v Prahe ukradol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Kamerové záznamy zachytili človeka, ktorý by mohol vniesť svetlo do prípadu. Ide o mladíka tmavej pleti s nakrátko ostrihanými vlasmi a náušnicou v ľavom uchu. Mal oblečené biele tričko Tommy Hilfiger, čiernu bundu do pása so znakom na ľavom ramene a s kapucňou s kožušinkou. Na nohách mal modré prederavené džínsy a obuté čierne športové topánky s bielym logom Nike. Časť tváre mu zakrývala čierna šiltovka so striebornou samolepkou. V prípade informácií sa možno obrátiť na akékoľvek oddelenie polície. Páchateľovi krádeže hrozí až päťročný pobyt za mrežami.

Viac o téme: KrádežPolícia PrahaJagur
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu