Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Policajti naháňali po meste cudzinca: Občan im požičal svoj bicykel!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Polícia ČR)

HRADEC KRÁLOVÉ - Aj z rutinnej policajnej prehliadky sa môže vykľuť dramatická situácia. Českí policajti si v utorok pri kontrole vozidla VW v Hradci Králové všimli na zadnom sedadle cudzinca, ktorý im odmietol preukázať svoju totožnosť. Po tom, čo dostal upozornenie, že ak nebude spolupracovať, prevezme si ho cudzinecká polícia, neváhal a dal sa na útek. Polícii pri naháňačke pomohol svojím bicyklom aj ochotný občan.

Podnikateľ (56) odišiel na schôdzku: VIDEO Záhadne zmizol! Našli iba jeho odomknuté Porsche

Nevšedná naháňačka cudzinca po meste: Policajtovi pomohol občan, požičal mu bicykel (Zdroj: Polícia ČR)

Prenasledovanie kľučkujúceho mladíka v uliciach mesta služobným autom nebolo príliš efektívne, a tak sa policajti rozhodli rozdeliť. "Bežiacemu policajtovi pritom významne pomohol aj cyklista, ktorý išiel súhrou okolností v rovnakej chvíli okolo a do akcie sa tak aj "zapojil", pretože policajtovi požičal svoj bicykel," informovala královohradecká policajná hovorkyňa Lucie Konečná.

VIDEO Policajti naháňali po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Únik sa mladíkovi nepodaril. "Policajti muža odovzdali kolegom z cudzineckej polície, ktorí ho previezli na policajnú stanicu a začali služobné úkony, pri ktorých okrem iného zistili, že muž má pri sebe falošný doklad totožnosti a zdržiava na našom území neoprávnene," uviedla hovorkyňa. Cudzinca preto čaká vyhostenie nielen z územia Česka, ale aj iných štátov Európskej únie. 

VIDEO Policajti naháňali po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

 

Viac o téme: útekCudzinecPolícia Kontrola Hradec Králové
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu