Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Des v lese: VIDEO Natalia (33) chcela nechať zamrznúť svoje tri deti nahé, vrátane bábätka!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube/Экстренный вызов 112)

MOSKVA - Matka, ktorá údajne trpela výčitkami svedomia kvôli vzťahu so ženatým mužom, chcela odísť z tohto sveta spolu so svojimi deťmi veľmi krutým spôsobom. Seba, synov vo veku 10 a 2 roky a svoju iba 11-mesačnú dcérku vyzliekla donaha. Takto ich donútila vyjsť z auta do zasneženého lesíka v Moskve v -15 stupňovom mraze. Našťastie to bolo neďaleko ľudských obydlí, kde ich zbadal muž, ktorý tu bol na prechádzke so psom a zalarmoval pomoc.

Dôchodca si pozval na návštevu dve ženy: Brutálny koniec! Tatjanu (†37) rozrezal pílou a pohodil v lese

Podľa vyšetrovateľov k udalosti došlo 11. februára v neskorých večerných hodinách. Natalia Vazinová (33) skončila v nemocnici s omrzlinami v oblasti chrbta, nôh a chodidiel. Jej tri deti utrpeli vážne omrzliny, boli značne podchladené a boli prevezené na jednotku intenzívnej starostlivosti. Dvojročného Lazara lekári uviedli do umelého spánku. Našťastie všetky deti sú v stabilizovanom stave a mimo ohrozenia života. Po zlepšení zdravotného stavu im bude poskytnutá psychologická pomoc.

Natalia Vazinová
Zobraziť galériu (3)
Natalia Vazinová  (Zdroj: YouTube/Экстренный вызов 112)

Detská ombudsmanka Anna Kuznecovová, ktorá prišla za rodinou do nemocnice, uviedla, že sa jej podarilo porozprávať s najstarším 10-ročným Grigorijom. Trpel najviac, pretože chodil bosý po snehu. Prognózy lekárov, čo sa týka vyliečenia jeho nôh, sú veľmi opatrné. Svoju sestričku, 11-mesačnú Marfu, utešoval v náručí, pretože nerada spí v postieľke. Na súrodencoch bolo vidno, že sú si veľmi blízki.

Iľja Kľujev (vpravo)
Zobraziť galériu (3)
Iľja Kľujev (vpravo)  (Zdroj: YouTube/Экстренный вызов 112)

Polícia začala voči Natalii Vazinovej trestné stíhanie pre pokus o vraždu. Mladá žena pochádza podľa portálu lenta.ru z Čeboksary a po skončení školy začala randiť s podnikateľom z rovnakého mesta. Páru sa narodil syn, s ktorým neskôr odišla do zahraničia. Žila v Spojených arabských emirátoch a v Taliansku. Partner jej finančne prispieval, takže takmer nepracovala. Pred piatimi rokmi sa vrátila do Ruska a usadila sa v Moskve, kde sa zamestnala v zlatníctve. Tu spoznala aj svojho nového milenca, majiteľa a prominentného klenotníka Iľju Kľujeva (43), ktorý je ženatý a má štyri deti. Kľujev má byť aj otcom jej dvoch mladších detí.

Podľa ruských médií sa so svojou manželkou nerozviedol, ale zaplatil luxusný byt pre Vazinovú a jej potomkov na predmestí Novej Moskvy, blízko miesta, kde rodinu našli v snehu. Natalia sa údajne obrátila na vieru a bola nešťastná zo "života v hriechu", čo viedlo aj k narušeniu vzťahu s jej milencom. Žena má podstúpiť psychiatrické vyšetrenie. Noviny Moskovský Komsolomec uviedli, že klenotník sa ponúkol, že si vezme do starostlivosti všetky jej deti, vrátane staršieho syna Grigorija.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu