Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dráma na parkovisku: VIDEO Stačila sekunda a dievčatko (2) sa v horúcom počasí zamklo v aute!

Nakoniec všetko dobre dopadlo Zobraziť galériu (2)
Nakoniec všetko dobre dopadlo (Zdroj: Mestská polícia Pardubice)

PARDUBICE - O tom, že pri deťoch stačí chvíľa a môže sa zomlieť absolútne čokoľvek, svedčí aj prípad, ktorý sa odohral v stredu na parkovisku pri supermarkete v Pardubiciach. Iba dvojročné dievčatko sa nechtiac zamklo v aute a spolu s mamou mali šťastie, že sa hneď neďaleko nachádzali strážnici, ktorí privolali zámočnícku firmu.

Tragédia v Chorvátsku, ďalšia smrť v rozpálenom aute: Viezol syna (†5) do škôlky, osudný telefonát!

"Celý príbeh sa začal na parkovisku pri supermarkete, kedy mamičke vypadli kľúče od auta na sedadlo. Pri pomáhaní dcérke do autosedačky ale dievčatko na kľúčiky stúpilo a práve tak nešťastne, že auto nepozorovane zamklo. V okamihu, keď mamička zavrela dvere, boli kľúče vo vnútri a dvere zamknuté," opísala vznik udalosti mestská polícia Pardubice na svojej stránke.

Dráma na parkovisku: Stačila sekunda a dievčatko (2) sa v horúcom počasí zamklo v aute! (Zdroj: Mestská polícia Pardubice)

Našťastie sa v tom čase nachádzali na parkovisku aj strážnici, ktorí vykonávali kontrolu a situáciu pomohli vyriešiť. Aj keď dievčatko nebolo bezprostredne ohrozené, horúce počasie je pri deťoch obzvlásť nebezpečné, pretože interiér auta sa dokáže rýchlo rozpáliť. 

Dráma na parkovisku: VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Mestská polícia Pardubice)

Hliadka preto hneď zavolala pohotovostnú zámočnícku službu, ktorej sa v krátkom čase podarilo vozidlo odomknúť a dievčatko putovalo do bezpečia matkinho náručia. Navyše si za svoju statočnosť vyslúžilo od strážnikov plyšového koníka. A dvojicu mohlo nakoniec potešiť aj to, že zámočnícká firma vykonala tento život zachraňujúci skutok grátis.

Viac o téme: AutoDieťaPolícia Pardubice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu