Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vianočný večierok u Babišovcov sa zvrhol: Monika v sexi Santa kostýme s jej záhradníkom

U Babišovcov bolo veselo Zobraziť galériu (6)
U Babišovcov bolo veselo (Zdroj: Instagram/monikababisova)

PRAHA - Vianoce sa rozbiehajú aj v rodine českého premiéra Andreja Babiša, s čím sa dokonca manželka prvého muža českej vlády pochválila aj na sociálnej sieti Instagram. Tá ale vianočné sviatky privítala netradične. Keďže v rodine to zvyčajne býva muž, ktorý sa oblieka za Svätého Mikuláša či Santa Clausa, je prekvapivé, že u Babišovcov sa úlohy zhostila Monika Babišová.

Obdobie adventu je v plnom prúde a počas minulej, už tretej adventnej nedele, sa aj manželka českého premiéra na sociálnej sieti pochválila tým, ako trávia čas po boku svojich blízkych. U Babišovcov bolo totiž veselo. Na večierku sa totiž objavila pani Santa Clausová. Bola ňou totiž samotná manželka českého premiéra Andreja Babiša.

Monika Babišova kostým obohatila aj o sexi pančušky
Zobraziť galériu (6)
Monika Babišova kostým obohatila aj o sexi pančušky  (Zdroj: Instagram/monikababisova)

Vianočný večierok u Babišovcov
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/monikababisova)

Vystrájanie u Babišovcov si všímali aj opoziční politici z Česka. Naprklad aj Marian Jurečka, ktorý sa v príspevku vtipne spýtal, čo týmto prevlekom chcela Monika Babišová povedať. "Inak musím uznať, že by som pána premiéra nepoznal," dodal ešte sarkasticky k fotografii, na ktorej evidentne Andrej Babiš nie je. "Nejaká tradícia, ktorá sa teraz rozbehla na 3. adventnú nedeľu a zatiaľ to je len v Průhoniciach?" položil politik ďalšiu sarkastickú otázku.

Monika Babišová (vpravo) počas tretej adventnej nedele
Zobraziť galériu (6)
Monika Babišová (vpravo) počas tretej adventnej nedele  (Zdroj: Instagram/monikababisova)

Kostým manželky Andreja Babiša mnohých prekvapil. Reakcie ľudí boli rôzne. Medzi inými sa pridala aj slovenská tenistka Dominika Cibulková. Ten jej bol narozdiel od Jurečku pozitívny. „Tento Santa, Monika Babišová, má najštýlovejší opasok, aký som kedy videla,“ písala v reakcii.

Záhradník, ktorý zamiešal karty

Za zmienku stojí aj záhradník a florista Ivan Šablatúra, ktorý si s manželkou Babiša aj dal selfíčko (čo robieva ako jej kamarát pravidelne). Šablatúra je pritom rodený Slovák. Ten na kritiku o článku v konkurenčnom portáli odpovedal len "My sa bavíme na večierku a chudoba u PC na fotkách! Myslím, že všetko v poriadku," odpísal.

Vianočný večierok u Babišovcov
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/ivansablatura)

Babiš po fotkách zúril

Šablatúra sa na večierok vybral v kostýme biskupa. Na čo už Šablatúra tak celkom nemyslel, boli selfie fotky s Babišovou manželkou so spomínanými komentármi. Pre český portál Blesk sa dokonca český premiér vyjadril v zmysle, že ju zneužil. „Nie je to v poriadku. Pan Šablatúra je arogantný hlupák a píše nezmysly, ktoré zásadne odsudzujem. Zneužil moju manželku na svoju reklamu,“ povedal Babiš.

Sám Šablatúra sa neskôr ospravedlňoval. „Rád by som sa ospravedlnil za tú hlúpu a zbytočnú vetu, ktorú som napísal na Instagram. Teraz ma to mrzí, pretože som sa nechcel dotknúť nikoho ďalšieho,“ povedal Šablatúra.

Na kostým sa vykašľal

Babiš sa v spoločnosti rodiny síce nachádzal, no nemal na sebe žiadny kostým. Ten nechal v skrini a v obyčajnom svetri sedel na kresle so svojím štvornohým miláčikom. Zrejme nemal náladu na veľké oslavy.

Vianočný večierok u Babišovcov
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/monikababisova)

Viac o téme: Andrej BabišVianoceMonika Babišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu