Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nešťastie v Ružinove: FOTO Partneri sa pohádali, žena ušla z domu, hrozné, k čomu sa uchýlila

Policajti zachránili život žene, ktorá sa pokúsila predávkovať liekmi. Zobraziť galériu (3)
Policajti zachránili život žene, ktorá sa pokúsila predávkovať liekmi. (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - V mestskej časti Ružinov šlo o život 43-ročnej Bratislavčanky. Tá sa večer pohádala so svojím mužom a odišla z domu vo Vlčom hrdle. Vystrašený muž mal obavu o jej život, a preto zalarmoval políciu. Ak by tak neučinil, jeho polovičku predávkovanú liekmi by zrejme nik nezachránil.

Dvaja policajti z OO PZ Ružinov - západ sa na základe prijatého oznámenia presunuli na uvedené miesto a začali prepátravať okolie. V záhradkárskej oblasti si všimli ženu, no len čo ich zbadala, rozbehla smerom k Dunaju.

Keď sa ju mužom zákona podarilo dobehnúť, stratila vedomie. Všimli si, že okolo úst mala penu. Preto jeden z policajtov vtlačil žene prsty do úst, aby spustil dávanie, nakoľko vzniklo podozrenie, že užila presne nezistené lieky.

Policajti zachránili život žene,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Kolegovia ihneď privolali sanitku, a keďže uvedené miesto sa nenachádzalo v blízkosti nijakých budov s popisnými číslami a bolo náročné presne určiť jeho polohu, jeden člen hliadky išiel aj s vozidlom záchranárom oproti.

Druhý z policajtov až do príchodu záchranárov žene opakovane poskytoval prvú pomoc, pretože niekoľkokrát stratila vedomie a prestala dýchať.

Policajti zachránili život žene,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)


Čítajte aj: Dráma pri Banskej Bystrici: FOTO Školáčka chcela skočiť z balkóna, obavy matky sa potvrdili


Zachránená 43-ročná Bratislavčanka bola následne odovzdaná do starostlivosti privolaným záchranárom, ktorí ju previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

Za tento záchranársky čin boli nadstrážmajster Ján Cipka a nadstrážmajster Filip Folrich mimoriadne povýšení do hodnosti podpráporčík.

Viac o téme: LiekyZáchranaVlčie hrdloPredávkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu