Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrôzostrašné chvíle v Seredi: FOTO Muž chcel skočiť z diaľničného mosta, rázny odkaz polície!

Hliadky obvodného oddelenia PZ Sereď zachránili život muža. Zobraziť galériu (2)
Hliadky obvodného oddelenia PZ Sereď zachránili život muža. (Zdroj: FB/Polícia SR)

SEREĎ – Ostrieľaný policajt a jeho novopečený kolega zachránili život muža. Ten sa chcel zrejme vzniesť zo sveta skokom z diaľničného mosta. Polícia znova zdôrazňuje, že samovražda nikdy nevyrieši nijaké problémy.

Seredskí policajti zasahovali na moste ponad rýchlostnú komunikáciu R1 po tom, ako dostali hlásenie, že sa na ňom nachádza muž, ktorý chce pravdepodobne skočiť dole.

„Rýchlym a pohotovým zásahom, vhodnou komunikáciou a taktickým prístupom sa zasahujúcim policajtom podarilo osobu dostať z mosta do bezpečia,“ uviedli muži zákona na svojom facebookovom účte.


Čítajte aj: Nešťastie v Ružinove: FOTO Partneri sa pohádali, žena ušla z domu, hrozné, k čomu sa uchýlila


V tejto nadväznosti podčiarkli, že samovražda nikdy nevyrieši nijaké problémy. „Vždy sa obráťte na svojich rodičov, súrodencov, učiteľov, kamarátov... Každý má niekedy ťažké obdobie a potrebuje pomoc. Môžete sa obrátiť aj na linky 116 111 a 055/ 622 2323,“ radí polícia.

Hliadky obvodného oddelenia PZ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

K záchrane ešte dodala, že ju vykonali policajti npor. Marek Javor, ktorý je v službách polície 17 rokov a stržm. Miroslav Malík, novopečený policajt, ktorý len pred dvomi mesiacmi prišiel zo školy do priameho výkonu na obvodnom oddelení. Obaja priamo komunikovali s mužom, ktorý sa ocitol v krízovej situácii. Por. Roman Boženík a ppráp. Patrik Tóth zas zabezpečovali okolie, poskytovali podporu, odstavili na mieste premávku a koordinovali všetky ostatné potrebné a nevyhnutné kroky. Následne muža odovzdali do rúk zdravotníkom.

Viac o téme: PolíciaZáchranaSereď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu