Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladá matka obetovala svoju Améliu (†4): FOTO Vysvetlila, prečo ju očistila a spálila

Carly Ann Harrisová zavraždila dcéru (†4). Zobraziť galériu (4)
Carly Ann Harrisová zavraždila dcéru (†4). (Zdroj: Profiimedia, Twitter/capitalswanews)

TREALAW - Mladá matka podľa slov rodiny už dlhšie trpela úzkostnými stavmi. Nikto však nerátal s tým, že jedného dňa zavraždí svoju maloletú dcéru. K ohavnému činu ju vraj doviedli anjeli, pričom ona sama o sebe tvrdila, že je padlý anjel.

Carly Ann Harrisová (38) je obvinená z vraždy dcéry Amélie (†4) v dome v Trealawe, v južnom Walese, ktorá sa stala v júni tohto roka.

Na snímke je Carly Ann Harrisová.
Zobraziť galériu (4)
Na snímke je Carly Ann Harrisová.  (Zdroj: Profiimedia)

Krkavčia matka svoje dieťa utopila vo vani, čo potvrdilo aj susedstvo. Ľudia z vedľajších domov vyšli na ulicu po tom, čo sa z Carlynho domu ozývali výkriky. Tie vychádzali z úst 4-ročnej Amélie. „Mami! Mami!“ opisujú výkriky susedia, ktorí po chvíli zbadali Carly v predzáhradke. Tam mala pred zmätenými okolostojacimi vyrieknuť slová: „Boh bude s ňou. Vzali ju anjeli,“ a „v živote by som jej neublížila. Narodila sa pre Ježiša.“

Na snímke z 11. júna 2018 je zadržaná Carly Ann Harrisová.
Zobraziť galériu (4)
Na snímke z 11. júna 2018 je zadržaná Carly Ann Harrisová.  (Zdroj: Profiimedia)


Čítajte aj: FOTO zúboženého chlapčeka: Rodičia ho roky týrali, jeho súrodenec prehovoril, bol ako obeť holokaustu


Keď Harrisová opäť zašla do domu, jeden z nich zalarmoval políciu, ktorej sa po príchode na ohlásené miesto naskytol ohavný pohľad. Z dievčatka zostali len spálené pozostatky.

Na snímke je zosnulá Amélia.
Zobraziť galériu (4)
Na snímke je zosnulá Amélia.  (Zdroj: Twitter/capitalswanews)

Matka jej telíčko po utopení zababušila a vyniesla ho na dvor, kde ho podpálila. „Musí byť očistená v studenej vode a spálená,“ tvrdila policajtom s tým, že „povedali mi to anjeli. Len ma zatknite. Je to v poriadku.“ Žena následne precitla a začala si spytovať svedomie. „Povedali mi, že ako dôkaz mojej viery musím obetovať vlastné dieťa,“ vysvetľovala mužom zákona, keď jej nasadzovali želiezka.   

Podľa slov členov rodiny Carly už istý čas trápili stavy úzkosti. Na prvom pojednávaní ju súd bral ako nesvojprávnu. Neubránila sa tam ani slzám a musel ju tíšiť právny zástupca. Napokon povedala, že ona je „padlý anjel, ktorý musel dokázať svoju silu.“  

Viac o téme: AnglickoMatkaDcéraVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu