Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO zúboženého chlapčeka: Rodičia ho roky týrali, jeho súrodenec prehovoril, bol ako obeť holokaustu

Tammi Bleimeyerová bola odsúdená na 28 rokov väzby po tom, čo takmer na smrť utýrala nevlastného syna. Zobraziť galériu (6)
Tammi Bleimeyerová bola odsúdená na 28 rokov väzby po tom, čo takmer na smrť utýrala nevlastného syna. (Zdroj: FB/Mark Herman, Harris County Constable Precinct 4)

TEXAS - Sedemnásobná matka Tammi Bleimeyerová (37) bola vo štvrtok po dlhom vyšetrovaní odsúdená na 28 rokov väzby po tom, čo takmer na smrť utýrala svojho nevlastného syna, o tom čase 5-ročného Jordana Bleimeyera. Spravila si veľkú chybu. Napokon musíš čeliť následkom, odkázal Bleimeyerovej jeden z jej biologických synov, ktorý proti nej svedčil na súde.

Zúbožený chlapček bol objavený v zamknutej komore pod schodami v roku 2014. V tom období svojich rodičov polícii nahlásil 16-ročný chlapec. Tvrdil, že Jordana zneužívali, nútili ho nosiť plienku a niekedy mu udierali hlavu o stenu.

Jordan Bleimeyer, dnes už 9-ročný chlapec.
Zobraziť galériu (6)
Jordan Bleimeyer, dnes už 9-ročný chlapec.  (Zdroj: FB/Where is baby Kate?)


Čítajte aj: Smrť mladej Viktorije (†14) odkrýva nechutné tajomstvá: Agresívny Slovák, násilný otčim


Dnes má Jordan deväť a je rád, že žije. Jeho nevlastná matka ho totiž pred štyrmi rokmi vyhladovala na kosť a kožu. 

Na snímke je Jordan Bleimeyer (5) v čase nálezu.
Zobraziť galériu (6)
Na snímke je Jordan Bleimeyer (5) v čase nálezu.  (Zdroj: FB/Mark Herman, Harris County Constable Precinct 4)

Držala ho v zamknutej komore pod schodami. Britské médiá tento priestor prirovnávajú k miestu, kde býval knižný hrdina Harry Potter. Jordan bol v komore odkázaný len na matrac. Obklopovali ho klince a káble. V čase nálezu vážil necelých 13 kilogramov. Lekári jeho stav prirovnali k obetiam holokaustu.

Na snímke je Tammi Bleimeyerová (37), Jordanova nevlastná matka.
Zobraziť galériu (6)
Na snímke je Tammi Bleimeyerová (37), Jordanova nevlastná matka.  (Zdroj: FB/Mark Herman, Harris County Constable Precinct 4)

Keď do Tamminho domu vtrhla polícia, žena ani Jordan v ňom neboli. Muži zákona ich však vypátrali. Žena bola v šiestom mesiaci tehotenstva a Jordana, ktorý bol samá modrina, okamžite previezli do nemocnice.

Na snímke je Jordan Bleimeyer (5) v čase nálezu.
Zobraziť galériu (6)
Na snímke je Jordan Bleimeyer (5) v čase nálezu.  (Zdroj: FB/Mark Herman, Harris County Constable Precinct 4)

Vyšetrovanie ukázalo, že Jordanov biologický otec, ktorý tvoril pár s Tammi, týranému chlapcovi zakázal, aby s nimi a jeho súrodencami sedel za jedálenským stolom. Na obživu dostával iba kúsok chleba. A ak ho nezjedol rýchlo, aj ten mu bol vzatý. Vysvitlo i to, že ak do domu prišla návšteva, Jordan bol vopred umlčaný – otec ho nadrogoval.

Na snímke je Bradley Bleimeyer, Jordanov otec.
Zobraziť galériu (6)
Na snímke je Bradley Bleimeyer, Jordanov otec.  (Zdroj: FB/Mark Herman, Harris County Constable Precinct 4)

Odsúdený tak bol aj Bradley Bleimeyer, chlapcov otec. Vo väzbe si odpykáva 15-ročný trest, o ktorom rozhodol súd v roku 2016.

Všetkých šesť detí skončilo v rukách organizácie na ochranu detí a mládeže. O siedme dieťa, ktoré prišlo na svet, keď bola Tammi zadržaná, sa náhradná rodina.    

Viac o téme: TexasDieťaTýranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu