Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Viktoria zverila synčeka (†11 mes.) rodičom: VIDEO Po návrate uvidela v peci zhorené telíčko

K tragédii malo prísť v tomto dome. Zobraziť galériu (3)
K tragédii malo prísť v tomto dome. (Zdroj: vk.com/Viktoria Sagalakova, YouTube/Rossija 1)

MOSKVA - Viktoria Sagalakovová (20) nechala svojho 11-mesačného synčeka Maxima na starosť svojím rodičom a myslela si, že je v tých najlepších rukách. Nestalo sa to totiž prvýkrát, rodičia jej pomáhali častejšie. Keď sa však v utorok vrátila do domu v ruskej dedinke Charoj, neďaleko Novokuznetska, našla svoje dieťatko spálené v kachliach. Vinníkom hrozí doživotné väzenie.

Mladá matka obetovala svoju Améliu (†4): FOTO Vysvetlila, prečo ju očistila a spálila

"Prarodičia boli opití a zabili dieťa," stojí vo vyhlásení regionálneho vyšetrovacieho výboru. Presná príčina smrti je predmetom skúmania, ale predpokladá sa, že dieťa bolo spálené zaživa.

Babka (42) a dedko (47) Mijagaševovci boli obaja zatknutí a vedie sa proti nim vyšetrovanie pre trestný čin "úmyselnej vraždy bezbranného maloletého dieťaťa".

Viktoria zverila synčeka (†11
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: vk.com/Viktoria Sagalakova)

Sused Evgenij Borgojakov povedal ruskej televízii, že starému otcovi "preskočilo z alkoholu". Najprv ho videl vonku, ako pije vodku a keď sa vrátil dnu do domu, mal dieťa šupnúť do pece.

Mamička Viktoria je zo smrti svojho synčeka úplne zronená a na sociálnej sieti nechala dojímavý odkaz: "Odpočívaj v pokoji, môj milovaný syn. Moja bolesť neustupuje ani chvíľku. Ako sa s tým vyrovnám, že už nie si so mnou? Nemôžem ťa objať. Zostala mi iba tvoja fotografia... Pozerám sa na tvoj obrázok a ty sa na mňa usmievaš. Tak veľmi chýbaš, môj synček."

Viktoria zverila synčeka (†11
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: vk.com/Viktoria Sagalakova)

Príšerný prípad z nemocnice na FOTO: Predčasne narodené bábätko spálili v inkubátore

Príbuzná a zároveň susedka Natalia Sagatajevová uviedla, že starí rodičia sa často starali o dieťa, zatiaľ čo matka bola preč a starali sa o neho dobre. "Nemôžem tomu uveriť," povedala. "Som stále v šoku. Starali sa o chlapca, kŕmili ho. Moje deti sa s ním hrali. Ako sa to mohlo stať?"
 

Viac o téme: KachlePecVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu