Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lilly (10) sa predávkovala liekmi: FOTO V škole ju šikanovali, vedenie o tom zakázalo deťom hovoriť

Lilly šikanovali v škole. Zobraziť galériu (4)
Lilly šikanovali v škole. (Zdroj: FB/Jess Brown)

WORCESTER – Milujúca matka Jess Brownová (27) u svojej 10-ročnej Lilly spozorovala zmenu v správaní. O tom, čím si jej dievčatko prešlo za uplynulých 12 týždňov v škole, nemala poňatia. Dozvedela sa to až v nemocnici, kde sa Lilly zvíjala v bolestivých kŕčoch.

„Vedela som, že niečo nie je v poriadku, lebo nejedla a po škole vyzerala utrápene,“ hovorí Jess s tým, že len čo sa jej dcéra priznala, že užila nejaké lieky, vzala ju k lekárovi. „Ten mi povedal, aby sme išli hneď do nemocnice,“ dodala.

Lilly (10) skončila v nemocnici.
Zobraziť galériu (4)
Lilly (10) skončila v nemocnici.  (Zdroj: FB/Jess Brown)


Čítajte aj: Otec o šikane dcérky (7): V škole zažívala peklo, doma o tom nehovorila, polícia začala deti vypočúvať


V anglickej nemocnici vo Worcestershire tak oslávila svoje desiate narodeniny. Lilly sa matke následne zdôverila, že v škole ju už niekoľko mesiacov šikanujú spolužiaci, pričom ju napádali aj fyzicky, o čom existuje aj záznam na videu. „Je to stále horšie a horšie. Ťahá ma za vlasy, dupe mi po nohe. Ja plačem a ona sa smeje. Hovorí, že som tučná,“ opisuje Lilly na svojom videu.

Jess Brownová (27), matka Lilly.
Zobraziť galériu (4)
Jess Brownová (27), matka Lilly.  (Zdroj: FB/Jess Brown)

Riaditeľka školy vo svojej reakcii uviedla, že vedenie školy bolo s prípadom šikany oboznámené a okamžite podniklo potrebné kroky. Nešťastná Jess sa bála, že príde k najhoršiemu. „Myslela som si, že moja dcéra zomrie. Som znechutená, že moje dieťa je šikanované a nikto to dosiaľ neriešil,“ povedala s tým, že neskôr sa dozvedela, že škola zorganizovala zhromaždenie, na ktorom vyzvala deti, aby o tomto prípade nehovorili s novinármi.

Lilly šikanovali v škole.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Jess Brown)

Jess na svojom facebookovom účte zverejnila triednu fotku svojej dcéry. „Zaujímalo by ma, či je na tej fotke aj agresor,“ napísala jedna z jej priateliek. Lilly je už z najhoršieho vonku, no podľa slov matky sa v škole ešte niekoľko dní neukáže. „Neposlali sme ju tam späť, lebo to nestojí za to riziko,“ dodala.

Viac o téme: Šikana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu