Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Emotívne zábery Eda Sheerana: Neudržal slzy... Takto ste ho ešte nevideli!

Ed Sheeran Zobraziť galériu (12)
Ed Sheeran (Zdroj: Disney Plus)

LONDÝN - Anglického speváka Eda Sheerana (32) poznajú fanúšikovia ako usmievavého a vždy dobre naladeného človeka. Najnovšie zábery však ukazujú, aký veľký vplyv na neho mali udalosti, ktoré sa udiali v jeho živote začiatkom minulého roka.

5. mája sa dočkajú všetci fanúšikovia hudby nového albumu Eda Sheerana. O pripravovanom projekte už stihol spevák a hudobník informovať a z toho, čo prezradil je jasné, že sa jedná zrejme o jeho najosobnejší album.

Piesne, ktoré sa na ňom objavia, totiž Sheeran tvoril vo chvíli, keď prežíval veľmi náročné obdobie. Počas jedného mesiaca totiž prišiel o svojho najlepšieho kamaráta Jamala Edwardsa a jeho tehotnej manželke našli nádor.

Ed Sheeran s manželkou Cherry Seaborn
Zobraziť galériu (12)
Ed Sheeran s manželkou Cherry Seaborn  (Zdroj: Disney Plus)

O ťažkých chvíľach bude hovoriť aj v pripravovanej dokumentárnej sérii The Sum Of It All, ktorá uzrie svetlo sveta 2 dni pred vydaním albumu. Tento počin bude mať 4 časti a už z traileru je jasné, že divákov čaká poriadna nálož emócii. 

„Z tohto chlapca sa nikdy nestane popstar," povie na začiatku Sheeran, čím naráža na to, že mu nikto neveril. Ďalej hovorí práve o neľahkom období a niektoré zábery dokonca ukazujú, ako slávny spevák plače. V dokumente sa objaví aj jeho milovaná manželka Cherry a veľa sa bude hovoriť aj o jeho zosnulom priateľovi.

Ed Sheeran
Zobraziť galériu (12)
Ed Sheeran  (Zdroj: Disney Plus)

Cherry Seaborn
Zobraziť galériu (12)
Cherry Seaborn  (Zdroj: Disney Plus)

Viac o téme: Ed Sheeran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu