Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovská dráma na koncerte Eda Sheerana: 17 ľudí skončilo v nemocnici!

Ed Sheeran Zobraziť galériu (2)
Ed Sheeran (Zdroj: SITA)

PITTSBURGH - Koncert Eda Sheerana sa zmenil na obrovskú drámu. Až 17 ľudí totiž muselo byť prevezených do neďalekej nemocnice kvôli zdravotným problémom, ktoré spôsobili veľké horúčavy, ktoré na vystúpení panovali.

Na sobotňajší koncert Eda Sheerana v meste Pittsburgh si našlo cestu množstvo fanúšikov. Dlho očakávaná šou sa však zmenila na drámu, pri ktorej museli zasahovať viacerí záchranári. Dôvodom boli vysoké teploty, ktoré počas vystúpenia panovali.

Ed Sheeran
Zobraziť galériu (2)
Ed Sheeran  (Zdroj: SITA)

V Pittsburghu totiž bolo okolo 30 stupňov, čo spôsobilo viacero zdravotných komplikácii. Záchranári prijali z tohto miesta 37 telefonátov a 17 ľudí muselo byť prevezených do nemocnice. Niekoľko ľudí odpadlo, avšak lekári museli riešiť aj vážnejšie prípady.

V jednom z nich museli zasahovať pri zástave srdca, ktorá nastala u jedného z pracovníkov, ktorý pomáhal s koncertom. Počas odchodu zo štadióna sa však táto situácia zopakovala aj u jedného zo záchranárov. Ten musel byť dokonca oživovaný. O týchto udalostiach informovala jedna z miestny záchranných služieb

 

Viac o téme: Ed Sheeran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu