Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

KRÁSNE GESTO slávneho speváka: Malému fanúšikovi pripravil nezabudnuteľný zážitok!

Ed Sheeran Zobraziť galériu (2)
Ed Sheeran (Zdroj: Profimedia)

UTAH - Opäť dokázal, že má srdce zo zlata. Britský spevák Ed Sheeran (32) má fanúšikov po celom svete a jedným z nich je aj 6-ročný Ren. Jeho mama sa na sociálnych sieťach podelila o to, že chlapec chce narodeninovú oslavu s motívmi svojho vzoru a takisto by bol rád, keby sa na nej objavil aj samotný hudobník.

Video Alexandry Lamoreaux, ktoré zverejnila na sociálnej sieti TikTok, sa takmer okamžite rozšírilo do celého sveta. Matka malého Rena prezradila, že jej syn sa stal doslova posadnutý Edom Sheeranom a chce, aby slávny spevák prišiel na jeho narodeninovú párty.

Pod videom začali tisícky ľudí speváka označovať a ten následne opäť potvrdil, prečo patrí medzi najpopulárnejších umelcov súčasnosti. Aj napriek tomu, že sa narodeninovej oslavy nezúčastnil, chlapcovi pripravil prekvapenie, na ktoré len tak ľahko nezabudne.

Sheeran mu totiž poslal obrovský darček, v ktorom bola gitara, mikrofón, tričká a podpísané CD-čka. Okrem toho mu poslal vlastnoručne napísaný dopis, v ktorom mu zablahoželal k narodeninám a poslal mu nádherný odkaz.

„Ren, veľmi ma mrzí, že som nemohol prísť na tvoju narodeninovú oslavu. Dúfam, že bola skvelá. Mám tu pre teba zápisník, mikrofón a gitaru, takže môžeš začať tvoriť piesne tak, ako ja," napísal hudobník.

@alex.lamx Replying to @Jen Ren’s reaction to his birthday present from @Ed Sheeran This has got to be one of the best experiences of our entire lives! My mama heart has been bursting with joy and gratitude. Sorry for the annoying mom voice😬 but i was just so freaking excited for Ren I couldn’t help it!! You know Ren is genuinely happy when he goes kind of quiet like this, I love him so much. And obviously Tuck gets loud 😂😬 Will never be able to express my gratitude to every single person that made this happen for him🤟🏻🤟🏻 #edsheeran #edsheeranrecoveryy #edsheerantour #edsheeranbirthdayparty #edsheeranlive #kidsbirthday #kidsbirthdayparty #momlife #sahm #birthday #birthdaypartyplanning #surprise #partyplanning #summerparty #waterparty #kidsparty #birthdaypartytheme #fyp #foryou #foryoupage #edsheeranconcert #celebrity #partyplanningtips #feelgoodmoments ♬ original sound - Alexandra Lamoreaux 🖤
Viac o téme: Ed Sheeran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu