Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rýchla SVADBA 60-ročnej herečky: Vydala sa za o 22 rokov mladšieho ZAJAČIKA!

Michelle Collins sa vydala. Zobraziť galériu (3)
Michelle Collins sa vydala.

LONDÝN - Známa a obľúbená britská herečka Michelle Collins (60) sa konečne vydala! Jej vyvoleným sa stal o 22 rokov mladší Mike Davidson, s ktorým sa zasnúbila len v apríli toto roka. Táto správa je pomerne prekvapujúca, keďže ani samotná Michelle neverila, že sa ešte niekedy vôbec postaví pred oltár.

Michelle Collins je známa hlavne vďaka účinkovaniu vo viacerých telenovelách. Najdlhšie pôsobila v seriáli EastEnders, v ktorom hrala 10 rokov postavu Cindy Beale. Medzi rokmi 2011 a 2014 si potom zahrala v Coronation Street.

Ako povedala pre magazín OK!, obrad bol pre ňu nesmierne emotívny. Minulý rok jej matka zomrela na rakovinu, s ktorou bojovala 2 roky. Tá jej na svadbe nesmierne chýbala. Veľkého dňa sa nezúčastnila ani blondínkina dcéra Maia (25). 

„Bolo to veľmi emotívne. Ako povedal Mike, stratili sme veľa ľudí a veľa ich nemohlo prísť. Fotka mojej mamy bola po celý čas s nami na svadbe, hneď vedľa hostí. Viem, že by bola veľmi pyšná," povedala herečka.

Michelle Collins a Mike Davidson sú už manželia.
Zobraziť galériu (3)
Michelle Collins a Mike Davidson sú už manželia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ako dodala, už ani nedúfala, že sa ešte niekedy vydá. Jej mladší partner sa totiž svadbe bránil. Nakoniec sa však dočkala a v apríli tohto roka ju po 10 rokoch požiadal o ruku, čomu samozrejme nemohla uveriť.

Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram vtedy napísala: „Stalo sa to. Boli sme v Los Angeles a on pokľakol počas našej túry. Nikto tam v tej chvíli nebol. Je to nádherný pocit a som neskutočne šťastná." 

 

Viac o téme: Michelle Collins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu