Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jedna z NAJ sexíc šoubiznisu sa vydala: MEGA SVADBA za POL MILIÓNA!

Kelly Brook a Jeremy Parisi sa zobrali. Zobraziť galériu (8)
Kelly Brook a Jeremy Parisi sa zobrali. (Zdroj: Profimedia/Instagram K.B.)

CAVITAVECCHIA - Len začiatkom júna sme na Topkách informovali, že jedna z najkrajších televíznych osobností Británie - Kelly Brook (42), sa ide vydávať. A svoj veľký deň má už za sebou. Dlhoročnému priateľovi Jeremymu Parisiovi povedala svoje áno poslednú júlovú sobotu. A bola to mega svadba - manželia za ňu vysolili pol milióna libier!

Dvojica si svoje áno povedala po siedmich rokoch vzťahu. Ako už bolo známe pred niekoľkými týždňami, ich veľký deň sa konal v Taliansku - konkrétne v prístavnom meste Civitavecchia, ktoré je obľúbenou dovolenkovou destináciou. Pôvodné plány však manželom trochu skazilo počasie. Oslava ich lásky sa totiž mala konať vonku v nadmorskej výške 1500 m.n.m.

Namiesto toho sa nakoniec konala vo vile Torre di Cicero. Jedna z najkrajších televíznych osobností Británie mala na sebe tradičné biele šaty ozvláštnené rukávmi z čipky a vo svojich rozpustených vlasoch mala bielu čelenku. Ženích tak isto stavil na klasiku a oblečený mal trojdielny čierny oblek s bielou košeľou. A hoci by sa tak nemuselo zdať, išlo o skutočnú mega svadbu. 

Zdroje z okolia modelky totiž tvrdia, že dvojica za oslavu vysolila poriadny balík peňazí. „Kelly vie, že Jeremy je jej spriaznenou dušou a toto bude jej jediná svadba, takže ide do toho naplno. Všetko ju to bude stáť od 300 000 do 500 000 libier - no pre ňu sú to dobre vynaložené peniaze,“ prezradil pre Dailymail.co.uk s tým, že Kelly si splnila sen o dokonalej svadbe. 

Jedna z NAJ sexíc
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kelly BrookJeremy Parisi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu