Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

TRETIA SVADBA Kardashianky: Nevesta POBÚRI kresťanov, družičky... Och, AKO NA POHREB!

Kourtney Kardashian a Travis Barker Zobraziť galériu (5)
Kourtney Kardashian a Travis Barker (Zdroj: Instagram)

PORTOFINO - Do tretice všetko dobré! Ktovie, ako dlho vydrží manželstvo Kourtney Kardashian (43) a bubeníka formácie Blink 182 - Travisa Bakera (46)... Prominentný pár sa totiž sobášil už trikrát. Naposledy počas uplynulého víkendu. Ich tretia, dúfajme, že posledná svadba sa konala v romantickom pobrežnom mestečku v Taliansku a nebola na nej núdza o zaujímavé módne kreácie.

Galéria: Kourtney Kardashian a Travis Barker

Kourtney Kardashian a Travis Baker najskôr všetkých prekvapili prvou svadbou začiatkom apríla. Po odovzdávaní cien Grammy sa totiž presunuli do svadobnej kaplnky v Las Vegas, kde ich sobášil dvojník Elvisa Presleyho. 

Druhú svadbu mali pred týždňom v nedeľu v kalifornskej Santa Barbare, kde ich manželstvo bolo konečne uzavreté aj oficiálne. Nuž a do tretice sa vzali vo veľkom štýle v Taliansku počas uplynulého víkendu. Ako informuje Daily Mail, romantický obrad sa konal v nedeľu podvečer v priestoroch pevnosti Castelllo Brown. Pompéznu veselicu v spoločnosti rodiny a priateľov sponzorovala značka Dolce & Gabbana. 

Nevesta mala na sebe odvážne svadobné šaty z ich dielne. Biely korzet zvýraznil jej bujné prsia, krátka sukňa šiat odhalila nohy. Netradičným detailom bol dlhý závoj s vyobrazenou Pannou Máriou, čo zrejme pobúri nejedného kresťana.  

TRETIA SVADBA Kardashianky: Nevesta
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Nevestu prišli samozrejme podporiť jej matka Kris a sestry. Kým mladšie Kylie a Kendall stavili na róby svetlej farby, staršie Kim a Khloé v kreáciách inšpirovaných gotickým štýlom pôsobili, akoby išli skôr na pohreb. Do čiernych šiat sa obliekla aj modelka a herečka Megan Fox. 

TRETIA SVADBA Kardashianky: Nevesta
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)
TRETIA SVADBA Kardashianky: Nevesta
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Megan Fox a Machine Gun Kelly
Zobraziť galériu (5)
Megan Fox a Machine Gun Kelly  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: KardashiankyTravis BarkerKourtney KaradashianThe Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu