Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ŠOKUJÚCE správanie Britney Spears: Synovia si ju TAJNE NAHRÁVALI!

Britney Spears so svojimi synmi. Zobraziť galériu (10)
Britney Spears so svojimi synmi. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Napätá rodinná situácia medzi Britney Spears (40) a jej bývalým manželom Kevinom Federlinom (44) sa poriadne vyostruje! Americký spevák a otec jej synov Seana (16) a Jaydena (15) totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil sériu videí, na ktorých sa Britney háda so svojim deťmi a nevyhýba sa ani vulgarizmom.

Britney Spears sa momentálne dostala do konfliktu so svojím bývalým manželom Kevinom Federlinom. Spor začal po tom, čo Kevin povedal, že sa so speváčkou nechcú stretávať ich synovia napríklad aj kvôli tomu, ako sa prezentuje na sociálnej sieti Instagram. 

Speváčka následne obvinila svojho exmanžela z toho, že ich deti vychovával v dome plnom marihuany. Ten dlho neváhal a rozhodol sa zverejniť šokujúce videá, ktoré zachytávajú veľmi zvláštne správanie speváčky k jej synom.

VIDEO: Kevin Federline zverejnil videa, ktoré jeho synovia tajne natočili, keď boli so svojou matkou Britney. Kliknutím na šípku vpravo sa vám spustí ďalšie video. 

„Nemôžem sa nečinne prizerať tomu, ako sa útočí na mojich synov po tom, čím všetkým si prešli. Aj keď to veľmi bolí, ako rodina sme sa rozhodli zverejniť videá, ktoré chlapci natočili, keď mali 11 a 12 rokov. Toto nie je ani zďaleka to najhoršie na celej situácii. Klamstvá musia prestať. Dúfam, že z mojich chlapcov vyrastie niečo lepšie," napísal Kevin k videám.

Na tých je zachytené, ako Britney svojim synom vyčíta ich správanie. Vôbec sa pritom nebála použiť aj tie najostrejšie nadávky. Prvé video zachytáva chlapcov v ich izbe. Keď k nim matka prišla, snažili sa jej vysvetliť, že sa chystali ísť spať. To ju naštvalo a zvýšeným hlasom im povedala: „Je to môj dom! Keď budem chcieť vojsť do vašej izby, tak sem prídem. Začnite ma konečne rešpektovať, je vám to jasné? Mali by ste sa ku mne správať ako k žene s hodnotou. Som žena, jasné? Buďte ku mne milí," povedala svojim deťom Britney.

V ďalšom videu použila ešte ostrejšie slová. „Vy ste sa ku*va zbláznili?" kričala speváčka. Jeden z jej synov sa jej spýtal rovnakú otázku, akurát bez vulgarizmu. „Záleží mi na vás, ale som šokovaná. Som z vás ku*va šokovaná. A neviem, čo mám robiť, pretože sa vás bojím. Ste divní, lebo ste v puberte," reagovala speváčka.

Viac o téme: Britney SpearsKevin Federline
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu