Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

EXmanžel Britney Spears lieta v problémoch: DLŽÍ MAJLAND za školné… Už ho rieši SÚD!

Bývalý manžel Britney Spears, Kevin Federline, lieta v problémoch.
Bývalý manžel Britney Spears, Kevin Federline, lieta v problémoch. (Zdroj: SITA, ITV)

KALIFORNIA - Exmanžel Britney Spears (41), Kevin Federline (45), ktorý sa stará o ich dvoch synov Seana Prestona (17) a Jaydena (16), lieta v problémoch. Na krku má žalobu kvôli dlhu viac ako 15 tisíc dolárov na školnom. Už ho rieši súd!

Dlh sa však netýka školských poplatkov za synov, ktorých má s Britney Spears. Kevin Federline je dokopy otcom šiestich detí, okrem Seana Prestona a Jaydena má ešte dcéru Kori a syna Kaleba so Shar Jackson a dcéry Jordan a Peyton s aktuálnou manželkou Victoria Prince. A práve za svoje najmladšie ratolesti bývalý tanečník zabudol platiť. 

Ako informuje portál PageSix, Federlina žaluje súkromná kresťanská škola za dlh viac ako 15 tisíc dolárov na školnom. Inštitúcia podala občianskoprávnu žalobu na Najvyššom súde v Los Angeles ešte 8. mája. V dokumentoch sa uvádza, že Kevin a jeho manželka Victoria Prince porušili zmluvu, ktorú podpísali 1. augusta 2018 za služby, ktoré boli poskytnuté formou úveru.

Celkovo vraj dlžia 15 598 dolárov len za školné, k tomu však škola žiada aj 10-percentný úrok za každý rok omeškania a preplatenie poplatkov za advokáta. Federlinov právnik Mark Vincze Kaplan sa k informáciám nevyjadril. 

Viac o téme: Britney SpearsKevin Federline
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu