Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exmanžel Britney Spears sa brutálne nabalil: Za škandalózny rozhovor o speváčke dostal mastnú sumu!

Kevin Federline a Britney Spears Zobraziť galériu (10)
Kevin Federline a Britney Spears (Zdroj: SITA, ITV)

LOS ANGELES - Poriadne sa nabalil! Za rozhovor, v ktorom opísal, aké to bolo žiť so svojou bývalou manželkou Britney Spears (40) mal dostať Kevin Federline (44) poriadne mastnú sumu. V súčasnosti je nezamestnaný a vo veľkom sa špekuluje, že ponuku na tento rozhovor prijal len kvôli peniazom.

Po tom, ako Britney vyhrala súd a získala späť svoju svojprávnosť, si každý jej fanúšik predstavoval veľkolepý návrat na hudobné výslnie. Opak je však pravdou a aj napriek tomu, že sa často objavuje v médiách, väčšinou to nie sú pozitívne správy.

Nedávno jej na pohode nepridal ani rozhovor, ktorý poskytol jej bývalý manžel Kevin Federline pre televíziu ITV. Ten povedal, že sa Britney so svojimi deťmi nevidela dlhé mesiace a ich vzájomný vzťah má od ideálneho veľmi ďaleko.

Takisto sa vyjadril aj k otázke svojprávnosti speváckej hviezdy. „Nebol som v tom nijako zainteresovaný. Netuším, ako celý ten proces o jej svojprávnosti prebiehal a koho rozhodnutie to bolo. Jediné, čo viem je, že jej rodina sa o ňu bojí a skúša spraviť všetko možné, aby jej pomohli," povedal Kevin.

Britney Spears
Zobraziť galériu (10)
Britney Spears  (Zdroj: Instagram)

Fanúšikovia dlhšie spochybňovali dôvody, prečo sa rozhodol o ich manželstve prehovoriť až teraz. Podľa najnovších informácii webu Exhale ho k tomu dohnali finančné problémy. Už dlhšiu dobu je bez práce a podľa informácii mal za rozhovor pre televíznu stanicu zinkasovať neuveriteľných 1,7 milióna libier, čo je v prepočte takmer 2 milióny eur.

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu