Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Britney Spears skrýva nový účes: Pretŕča však vyholený rozkrok a spučené prsia!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Opäť sa pretŕča! Speváčka Britney Spears (40) sa fanúšikom v uplynulých dňoch pochválila, že má nový účes. Svetu ho však zatiaľ ukázať nechce. Avšak s čím nemá problém sú celkom nahé fotky, ktoré opäť raz pribudli na jaj profile na sociálnej sieti Instagram.

„Ostrihala som sa, ale ešte to nechcem ukázať,” oznámila na svojom Instagrame Britney Spears, ktorá má slušnú fanúšikovsku základňu - takmer 42 miliónov followerov. Tých neraz šokuje tým, čo je schopná zverejniť. 

Aj aktuálne sa postarala o rozruch, keď zase zverejnila zábery, ako celkom nahá pózuje na pláži. Intímne partie a bradavky si prekryla emotikonom srdiečka. Avšak medzi priaznivcami opäť raz vyvolala búrlivé diskusie, kde si mnohí kladú otázku, či je s Britney všetko v poriadku. 

„A ty sa čuduješ, že tvoje deti s tebou nechcú mať nič spoločné? Ja byť na ich mieste tak potrebujem terapie. Toto je tak ponižujúce. Prečo to robíš?” znejú vybrané z komentárov. Niektorí jedinci sa zamýšľajú aj nad tým, prečo jej manžel Sam takúto prezentáciu vôbec dovolí a radia mu, aby ju trošku usmernil...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu