Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávna kráska má slabosť na basketbalistov: Touto FOTO hlása NÁVRAT k bývalému frajerovi!

Kendall Jenner Zobraziť galériu (7)
Kendall Jenner (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vyzerá to tak, že sú opäť spolu. Americká modelka Kendall Jenner (26), ktorá je známa aj z televíznej šou The Kardashians, sa opäť dala dokopy s bývalým partnerom, basketbalistom Devinom Bookerom (25). Prakticky od ich rozchodu sa všade šepkalo o tom, že dvojica si k sebe opäť hľadá cestu... No a v nedeľu to Kendall potvrdila na svojom Instagrame.

Dvojica sa rozišla na jar tohto roka. Odvtedy sa neustále špekulovalo, čo stálo za rozpadom ich vzťahu a či sa náhodou nevrátia k sebe. Začiatkom júla ich videli spolu oslavovať Deň nezávislosti a o necelý mesiac pridala Kendall na svoj Instagram príbeh, v ktorom sa objavil aj hviezdny basketbalista.

V nedeľu ukázala hráča Phoenixu Suns na videu po prvýkrát od ich rozchodu, včera pridala ich spoločnú fotku, z ktorej je jasné, že dvojica si k sebe opäť našla cestu. 

Kendall Jenner a Devin Booker
Zobraziť galériu (7)
Kendall Jenner a Devin Booker  (Zdroj: Instagram)

Už minulý týždeň sa pre magazín E! News vyjadril zdroj z okolia dvojice. Ten povedal: „Kendall a Devin sú opäť spolu. Vyriešili všetky problémy, ktoré medzi nimi boli a rozhodli sa, že sa pohnú ďalej a dajú sa dokopy," prezradil zdroj.

„Pohli sa ďalej a funguje to medzi nimi naozaj dobre. Trávia spolu veľa času a dokonca boli aj na svadbe, ktorú mala kamarátka Kendall v meste Napa. Kevin jej robil garde" doplnil kamarát jedného z dvojice.

Dôvod ich rozchodu nebol veľmi známy. Celú situáciu priblížil iný zdroj pre Page Six„Dostali sa do štádia, kedy nevedeli, kde ich vzťah smeruje. A keďže Devin ju nepožiadal o ruku, prišiel rozchod. Jeho jedinou prioritou bola jeho kariéra. Rovnako to mala aj Kendall a tak si povedali, že nemá zmysel pokračovať vo vzťahu," povedal zdroj.

Jedna z najznámejších modeliek sveta, ktorá má len na Instagrame viac ako 250 miliónov sledovateľov, v minulosti randila napríklad s rapperom ASAP Rocky. Veľa jej údajných partnerov pochádza zo sveta basketbalu. V minulosti mala tvoriť pár s viacerými hviezdami NBA, ako sú napríklad Blake Griffin, Ben Simmons alebo Kyle Kuzma.

Viac o téme: Kendall JennerThe KardashiansDevin Booker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu