Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Uniklo trápne TAJOMSTVO Kendall Jenner z Met Gala: POMOČILA SI NOHY!

Kendall Jenner Zobraziť galériu (6)
Kendall Jenner (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Galavečer Met Gala sa považuje za jednu z najväčších módnych udalostí sveta. Dostať na ňu pozvánku, je tak obrovskou cťou. Tento rok sa tam objavili aj všetky sestry z klanu Kardashian, v rátane Kendall Jenner (27). Na červenom koberci žiarila, no... Teraz sa na verejnosť dostala aj informácia o tom, čo tomu predchádzalo. Modelka si v aute počúrala nohy!

V máji tohto roka sa v Metropolitnom múzeu v New Yorku konala oslavná noc módy Met Gala. Medzi pozvanými boli aj všetky sestry Kardashian, ktoré na seba už tradične strhávali pohľady. Kim sa napríklad po červenom koberci prešla v šatách legendárnej Marilyn Monroe. Druhá najmladšia z klanu, Kendall, zas šokovala odfarbeným obočím a priehľadným topom. 

Galéria: Kendall Jenner

Modelka bola pred fotografmi ohromujúca a zmyselná... No teraz sa na verejnosť dostala informácia, čo tomu predchádzalo. V najnovšej časti reality šou The Kardashians bolo odhalené trápne tajomstvo, ktoré doteraz vedeli len jej "najbližší". Cestou z hotela totiž veľmi potrebovala ísť na záchod. „Máme tu len vedro s ľadom,“ ospravedlňoval sa bodyguard, keď prehľadával auto. 

Kendall to však neodradilo a zjavne mala naozaj na mále. Rozhodla sa preto nerezovú nádobu použiť. „Naozaj môžem? Neodsudzujte ma, prosím...“ prosila bezradná modelka, než začala vykonávať potrebu. A hneď potom prezradila ešte viac: „Ospravedlňujem sa, Prada, určite mám niečo na spodnej bielizni a pocikala som si nohy,“ dodala. Ale nemaj obavy, Kendall, na červenom koberci si nikto nič nevšimol!

Uniklo trápne TAJOMSTVO Kendall
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kendall JennerMet Gala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu