Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ďalší ROZCHOD u Kardashianiek: Spravili to potichu… Ešte minulý mesiac!

Kendall Jenner a Davis Booker sa rozišli. Zobraziť galériu (4)
Kendall Jenner a Davis Booker sa rozišli. (Zdroj: SITA/NBA All Star)

LOS ANGELES - Po dvoch rokoch je koniec! Druhá najmladšia z rodu Kardashian, modelka Kendall Jenner je opäť single. Ako informujú zahraničné médiá, tmavovláska a jej priateľ, útočník Phoenix Suns Devin Booker sa rozišli potichu ešte minulý mesiac. Toto je vraj dôvod!

Informáciu priniesol People, ktorému to potvrdili viaceré zdroje z okolia dvojice. Dvojica si vraj zbohom povedala ešte minulý mesiac a dôvodom boli ich náročné zamestnania. „Obaja majú momentálne neuveriteľne nabitý program so svojou kariérou a rozhodli sa z nej urobiť prioritu,” povedal spomínanému magazínu zdroj.

Galéria: Kendall Jenner

Kendall Jenner sa venuje modelingu a okrem toho je aj úspešnou podnikateľkou. Má vlastnú značku tequily, navyše kupuje nehnuteľnosti a po renovácii ich predáva ďalej. Booker je zas úspešným basketbalistom „Cítia k sebe veľa lásky a rešpektu a želajú si len to najlepšie,” dodal zdroj s tým, že rozhodnutie ukončiť vzťah bolo vzájomné.

Dvojica však nepáli mosty a napriek rozchodu plánuje zostať naďalej v kontakte. A ktovie, možno sa ich cesty opäť pretnú - nie je to totiž prvýkrát, čo sa rozišli. Už v júni totiž Entertainment Tonight a E! News informovali o ich rozchode… No vtedy dlho bez seba nevydržali.

Viac o téme: Kendall JennerDavis Booker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu