Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ZABUDLA SI SI NOHAVICE! Divný outfit mladej Kardashianky: Hore mikina a dole… Len GAŤKY!

Kendall Jenner Zobraziť galériu (3)
Kendall Jenner (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Druhá najmladšia Kardashianka, Kendall Jenner (26), si aktuálne užíva dovolenku s priateľmi na slnečnom Havaji. Miesto hotela však partička dala prednosť lodi. No a práve v momente, keď sa hviezdička išla nalodiť, ju zachytili zahraniční fotografi - outfite, ktorý pôsobil naozaj zvláštne. Modelka doslova pôsobila, že si zabudla obliecť nohavice!

Oddych na luxusnej jachte známym tváram zabezpečí aspoň ako-také súkromie.  Aj preto je takýto druh dovolenky medzi celebritami veľmi obľúbený. A výnimkou nie je ani modelka a druhá najmladšia členka rodiny Kardashian - Kendall Jenner. 

Galéria: Kendall Jenner

Fotografom sa ju podarilo nafotiť ešte predtým, ako s priateľmi nastúpila na loď na havajskom ostrove Maui. A v prístave pútala pozornosť nielen svojou neprehliadnuteľnou krásou... Ale aj podivným outfitom. K jachte totiž mierila zababušená v teplej modrej mikine.

Ale akoby chlad pociťovala len do pol pása. Pokračovanie teplákovej súpravy spodnou časťou sa totiž nekonalo, doslova to pôsobilo, že si nohavice zabudla obliecť. Namiesto nich mala na sebe len kvetinkové plavkové nohavičky. Tak azda jej tento zvláštny outfit zabezpečil požadovaný teplotný komfort.

ZABUDLA SI SI NOHAVICE!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Kendall Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu