Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce odhalenie z kráľovskej rodiny: RASIZMUS voči synovi princa Harryho… Od TEJTO ŽENY!

Princ Harry a Meghan mali na opustenie kráľovskej rodiny pádny dôvod. Zobraziť galériu (7)
Princ Harry a Meghan mali na opustenie kráľovskej rodiny pádny dôvod. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Keď princ Harry (37) a jeho manželka Meghan Markle (40) oznámili, že viac nechcú byť súčasťou kráľovskej rodiny, vyvolali obrovský rozruch. No na toto rozhodnutie mali evidentne veľmi dobrý dôvod. V rozhovore s Oprah Winfrey z marca tohto roka, dvojica prezradila, že ich syn bol obeťou rasistických poznámok od člena kráľovskej rodiny. A teraz sa na verejnosť dostala aj jeho identita - mala to byť táto žena!

Galéria: Harry a Meghan

Už v čase keď sa prevalilo, že srdce princa Harryho si získala rozvedená americká herečka, bolo každému jasné, že konzervatívna kráľovská rodina nie je z tejto novinky nadšená. To napokon dvojica potvrdila v marci tohto roka v rozhovore s Oprah Winfrey.

Najväčší problém vraj nastal, keď manželia oznámili, že čakajú spoločného potomka. Podľa slov Meghan sa ešte pred narodením ich prvého syna odohrala v rodinnom kruhu konverzácia, ktorá ju veľmi ranila. Istý člen rodiny vraj viackrát vytiahol otázku, akej farby pleti bude malý Archie. Dokonca sa v kráľovskej rodine malo diskutovať o tom, či mu prideliť titul.

„V mesiacoch, keď som bola tehotná... Mali sme niekoľko rozhovorov, že môj syn nedostane ochranu. A tiež, že mu nebude udelený titul. A tiež obavy a rozhovory o tom, aká tmavá môže byť jeho koža, keď sa narodí,“ vyhlásila počas interview Meghan, no nikoho konkrétneho nemenovala. Novinár Tom Bower však vo svojej novej knihe "Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors" toto meno odhalil.

Šokujúce odhalenie z kráľovskej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram Save the Children UK)

Tým záhadným členom kráľovskej rodiny s rasistickými poznámkami mala byť manželka princa Charlesa, 75-ročná vojvodkyňa Camilla. Na adresu malého Archieho mala napríklad zahlásiť: „Nebolo by vtipné, keby malo vaše dieťa ryšavé afro?“ No to vraj zďaleka nebola jej jediná poznámka s rasistickým podtónom, ktorú si Harryho malý syn z jej úst vyslúžil. No podľa denníka The Mirror zdroje blízke Camille toto tvrdenie odmietli a označili ho za nezmyselné.

Šokujúce odhalenie z kráľovskej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu