Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľký 2-hodinový rozhovor s Harrym a Meghan: Povedali šokujúce veci!

Harry a Meghan počas rozhovoru Oprah Winfrey. Zobraziť galériu (8)
Harry a Meghan počas rozhovoru Oprah Winfrey. (Zdroj: YouTube.com/ CBS)

LOS ANGELES - Sledovanosť je zaručená! Už túto nedeľu odvysiela televízna stanica CBS prvý veľký rozhovor s princom Harrym (36) a jeho manželkou Meghan (39). Spovedala ich ostrieľaná a obľúbená moderátorka Oprah Winfrey (67), ktorá v ukážke poznamenala, že dvojica prezradila viacero šokujúcich informácií.

Vyzerá to tak, že priaznivci Harryho a Meghan sa majú na čo tešiť. Dvojica, ktorá sa zhruba pred rokom vzdala titulov, odišla od britskej monarchie a presťahovala sa do Spojených štátov amerických, totiž poskytla moderátorke Oprah Winfrey úprimný a otvorený rozhovor. Je dobre známe, že urodzený pár a moderátorka sú dobrými priateľmi.

Podľa medializovaných informácií je ich spoveď zostrihaná zhruba na 2-hodinový záznam. Verejnosť má možnosť vidieť upútavku, kde už pohľad na Harryho a Meghan prezrádza, že hovorili aj o nepríjemných témach. „Povedali ste tu niekoľko šokujúcich vecí,” zhodnotila moderátorka.

Harry a Meghan počas rozhovoru s Oprah Winfrey reagovali aj na nepríjemné otázky a témy, o ktorých sa im nehovorilo ľahko.
Zobraziť galériu (8)
Harry a Meghan počas rozhovoru s Oprah Winfrey reagovali aj na nepríjemné otázky a témy, o ktorých sa im nehovorilo ľahko.  (Zdroj: YouTube.com/ CBS)

Viacerí sa nazdávajú, že táto spoveď bude rovnako šokujúca a kontroverzná, ako boli svojho času rozhovory s princovou matkou Lady Dianou. Aj ona sama prechádzala podobnou situáciou, keď sa rozhodla od kráľovskej rodiny odísť. „Veľmi sa mi uľavilo a som rád, že mám počas rozhovoru po svojom boku svoju manželku. Nedokážem si predstaviť, aké to muselo byť pre ňu (Dianu), keď si tým prechádzala úplne sama. Pre nás to je ťažké, ale aspoň máme jeden druhého,” poznamenal Harry.

Zároveň otvorene priznal, že sa veľmi obával, že sa história zopakuje. Na mysli mal tragédiu, keď jeho milovaná matka prišla o život. Harry mal zrejme na mysli tlak zo strany verejnosti, novinárov a možno aj niektorých členov kráľovskej rodiny. 

Zaujímavosťou je, že v ten istý deň odvysiela stanica BBC špeciál s kráľovnou Alžbetou II. a vojvodkyňou Kate pri príležitosti osláv Dňa Commonwealthu. 

Harry a Meghan počas rozhovoru s Oprah Winfrey.
Zobraziť galériu (8)
Harry a Meghan počas rozhovoru s Oprah Winfrey.  (Zdroj: YouTube.com/ CBS)

Viac o téme: HarryOprah WinfreyMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu