Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa kráska je bikinová bohyňa: Sexi zo všetkých strán!

Nina Agdal Zobraziť galériu (14)
Nina Agdal (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Obdivujú ju nielen muži! Modelka Nina Agdal (28) na svojej postavičke denne pracuje. Odmenou sú jej božské krivky, ktoré pred svetom neskrýva. Práve naopak, hrdo ich predvádza napríklad v bikinách. Pokochajte sa aj vy pohľadom na jej božské telo!

Galéria: Nina Agdal je sexi, aj keď je oblečená.
Dánska modelka Nina Agdal je už pár rokov tvárou plavkového magazínu Sports Illustrated a na konte má niekoľko úspešných spoluprác a pózovala aj na stránkach viacerých prestížnych magazínov. Do povedomia verejnosti sa dostala aj románikom so slávnym hercom Leonardom DiCapriom, či vzťahom so synom modelky Christie Brinkley - Jackom.

Nečudo, že atraktívna blondínka ich zaujala. Okrem prirodzene peknej tváričky sa totiž môže pochváliť priam božským telom. Ani gram tuku navyše, žiadna celulitída, len dokonalé krivky, na ktorých Nina pravidelne pracuje.

Aj v uplynulých dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram pár záberov v bikinách. „Si úžasná! Dokonalá zo všetkých strán, ” znie jeden z mnohých ospevných komentárov. „Si pre mňa veľkou inšpiráciou,” reagovala istá fanúšička, ktorej modelka podobne, ako iným followerom dáva svoje rady a tipy.  

Nina Agdal
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram)

Nina Agdal
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram)

Nina Agdal
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Nina Agdal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu