Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi synáčik vykračoval po boku milenky ako páv: Bodaj by nie, keď je taká krásna!

Jack Brinkley-Cook a Nina Agdal Zobraziť galériu (8)
Jack Brinkley-Cook a Nina Agdal (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Všetci mu ju môžu závidieť! Jack Brinkley-Cook (23) je synom podnikateľa Richarda Taubmana a bývalej modelky Christie Brinkley. Tejto profesii sa venuje aj jeho láska Nina Agdal (26). Zaľúbenci si v uplynulých dňoch vyšli do spoločnosti a pri pohľade na sympatického mladíka musí byť každému jasné, že je pyšný na to, akú sexicu sa mu podarilo zbaliť.

Nina Agdal je krásna žena, ktorá sa vďaka svojmu sexepílu môže pochváliť aj spoluprácou so Sports Illustrated či Victoria´s Secret. Splnila si tak sen mnohých mladých dievčat. Kráske z Dánska však možno závidieť i románik s oscarovým hercom Leonardom DiCapriom. 

Ročný vzťah im stroskotal v máji 2017. Nina však sama dlho nezostala. Na nevydarený vzťah zabúdala v náruči syna modelky Christie Brinkley - Jacka. A zdá sa, že dvojica si ozaj rozumie. 

V pondelok večer si vyšli za kultúrou. Zavítali do Metropolitnej opery, kde si vychutnali predstavenie Samson a Dalila. Obaja boli vyobliekaní a spolu im to ozaj pristane. Nina a Jack ochotne pózovali prítomným fotografom a prominentný synáčik dal jasne najavo, že plavovláska patrí len a len jemu. 

Jack Brinkley-Cook a Nina Agdal si spolu vyšli za kultúrou.
Zobraziť galériu (8)
Jack Brinkley-Cook a Nina Agdal si spolu vyšli za kultúrou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Nina AgdalJack Brinkley-Cook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu