Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Sexi modelka šantila vo vlnách: Aha, ako ju zradili bikiny!

Brooks Nader Zobraziť galériu (8)
Brooks Nader (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Hotová bohyňa! Americká modelka Brooks Nader (26), známa aj zo stránok plavkového magazínu Sports Illustrated, predviedla svoje krivky v ultra malých bikinách na pláži v Miami. Počas horúceho dňa sa osviežila vo vode, kde paparazzom zapózovala a ukázala tak svoje dokonalé telo.

Brooks Nader sa zviditeľnila v roku 2019, keď vyhrala kasting do Sports Illustrated. Pózovať pre prestížny plavkový magazín je snom mnohých dievčat. Nuž, a aj táto kráska sa radí medzi sexice, ktoré verejnosť ohurujú svojimi božskými krivkami. Prvú kampaň nafotila v roku 2020 na čarovnom ostrove Bali. 

Podľa jej vlastných slov jej spolupráca s prestížnym magazínom zmenila život a viac si verí. „Sports Illustrated mi veľmi pomohol k sebavedomiu. Ste obklopení jednými z najvplyvnejších a najkrajších supermodeliek,“ uviedla v jednom z rozhovorov krásna plavovláska. 

Dnes sa Brooks Nader môže pochváliť ďalšími úspechmi i tým, že má na Instagrame viac ako 850-tisíc followerov. Dobre známa je už aj paparazzom. Nedávno na ňu natrafili, keď si na pláži užívala chvíľku oddychu. V istom okamihu sa vybrala schladiť do vĺn, kde sa jej vrchný diel bikín posunul tak, že odhalil obliny jej pŕs.

Krásnu Brooks Nader zradili bikiny.
Zobraziť galériu (8)
Krásnu Brooks Nader zradili bikiny.  (Zdroj: profimedia.sk)

Brooks Nader je však nielen krásna, ale aj vzdelaná žena. Študovala na univerzite v New Orleans, kde aj vyrastala. Momentálne žije spolu so svojím manželom, s ktorým sa spoznali pri tvorbe Sports Illustrated, v New Yorku.  O svojom súkromí sa vyjadruje len veľmi zriedka. Práve v slávnom meste zažila, podľa jej slov, najstrašidelnejší okamih svojho života, keď zistila, že jej niekto vložil do kabáta sledovacie zariadenie. Samotná Brooks to zistila až po niekoľkých hodinách, keď jej prišlo upozornenie o sledovaní jej polohy.

Brooks Nader
Zobraziť galériu (8)
Brooks Nader  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Brooks Nader
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu