Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krásky na žúre: Jedná ukázala gaťky, druhá nemala nič a tretia... Oči vám vypadnú!

Tieto dámy rozhodne zaujali. Zobraziť galériu (14)
Tieto dámy rozhodne zaujali. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Pastva pre mužské oči! Aj tak by sa dala opísať atmosféra na párty, ktorú pri príležitosti 30. výročia svojej značky usporiadala Donna Karan. Medzi pozvanými bolo viacero modeliek a celebritných krások. Tie si na svojom vzhľade dali ozaj záležať. A teda, pohľad na niektoré z nich poriadne prekvapil.

Pozvanie slávnej a úspešnej sedemdesiatníčky Donny Karen prijalo viacero krásnych modeliek. Spomenúť možno Alessandru Ambrosio, Caru Delevingne, Ninu Agdal, Saru Sampaio, či Kendall Jenner. Kažá z týchto dám si je vedomá svojho sexepílu a modelky veľmi dobre vedia, ako ho zvýrazniť. 

Pohodlný a zaujímavý outfit predviedla modelka z Veľkej Británie Suki Waterhouse, korá v minulosti randila napríklad s Bradley Cooperom. Kráska si obliekla kratší top a voľné nohavice, z ktorých jej vytŕčala spodná bielizeň. Donna Karen mala pri pohľade na ňu určite radosť. Plavovlása totiž stavila na dámske boxerky jej značky. 

Suki Waterhouse
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Kým Suki všetkým ukazovala, že na sebe spodnú bielizeň má, speváčka Halsey bola opačný prípad. Tmavovláska totiž žúrovala v odvážnych šatách s vysokými rázporkami a aplikáciou, ktorá prezrádzala, že speváčka nechala tentokrát gaťky doma. 

Halsey
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Medzi známymi kráskami sa podarilo zaujať aj modelke Winnie Harlow. Jej outfit bol športový a pomerne jednoduchý. Za to jej účes určite šokoval. Winnie sa totiž predviedla s výrazne modrými vlasmi. Čo na takýto experiment hovoríte?

Winnie Harlow
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

OUTFITY ďalších krások nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: DKNYSuki WaterhouseHalseyWinnie HarlowDonna Karan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu