Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná speváčka na pláži: Guľaté bruško a bradavky v pozore!

Katy Perry a Orlando Bloom Zobraziť galériu (8)
Katy Perry a Orlando Bloom (Zdroj: Instagram O.B.)

MALIBU - Celá sa zaoblila! Speváčka Katy Perry (35) sa už čochvíľa stane mamičkou. Otcom jej prvého dieťatka je snúbenec - herec Orlando Bloom (43). Chvíle čakania na pôrod si umelkyňa kráti rôzne. Napríklad aj oddychom na pláži, kde ju nafotili paparazzi.

Speváčka Katy Perry nedávno priznala, že keď sa s ňou Orlando Bloom pred troma rokmi rozišiel a nedarilo sa jej v kariére, tak bola na dne. Dokonca uvažovala nad samovraždou. Našťastie, aktuálne prežíva oveľa priaznivejšie obdobie. 

S fešným hercom je blondínka zasnúbená a už v blízkej dobe sa m narodí spoločné dieťatko. Orlando už má 9-ročného syna Flynna s exmanželkou modelkou Mirandou Kerr. Speváčka by mu mala porodiť dievčatko.

V médiách sa nedávno objavili informácie, že prominentný pár už má pre dievčatko vybratú rovnako hviezdnu krstnú mamu. A to herečku Jennifer Aniston. „Keď ju o to požiadali bola veľmi dojatá a neubránila sa slzám,” uviedol pre The Sun zdroj z okolia dvojice.

Mnohé celebrity si užívajú tehotenstvo v súkromí. To však nebol blondínkin prípad. Katy dokonca v jednom z klipov predviedla svoje nahé telo. 

V týchto dňoch ju paparazzi nafotili počas oddychu na pláži. Katy mala na sebe fialové plavky, ktoré jej obopínali bruško. Ako vidno, zväčšili sa jej i prsia.

Paparazzi zvečnili tehotnú Katy Perry v plavkách.
Zobraziť galériu (8)
Paparazzi zvečnili tehotnú Katy Perry v plavkách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu