Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Promi mamina v uliciach: Rozgajdaná a zamaskovaná!

Katy Perry Zobraziť galériu (7)
Katy Perry (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Dopriala si chvíľku pre seba! Katy Perry (35) sa pred troma týždňami stala mamičkou. Na svet priviedla dievčatko, ktorému spolu so snúbencom - hercom Orlandom Bloomom (43) dali meno Daisy Dove. Speváčka si v uplynulých dňoch na chvíľku odbehla od mamičkovských povinností a paparazzi boli pri tom.

Na rok 2020 mnohí nebudú spomínať v dobrom. Aj v životoch Katy Perry a Orlanda Blooma sa udialo pár vecí, ktoré ich potrápili a zarmútili. Kvôli pandémii COVID-19 museli odložiť svoju svadbu, speváčke zomrela milovaná babička a herec prišiel o svojho štvornohého miláčika. 

Koncom augusta ich však zaplavila obrovská radosť. Narodila sa im totiž dcérka Daisy Dove. Pre speváčku ide o prvé dieťatko, Orlando má z manželstva s modelkou Mirandou Kerr 9-ročného syna Flynna. 

Katy patrí medzi celebrity, ktoré nemajú problém si zo seba vystreliť. A hoci by pre mnohé hviezdne krásky bolo neprípustné ukázať sa svetu v spodnej bielizni pár dní po pôrode, ona to urobila a postarala sa o značný rozruch. 

Šokujúca FOTO slávnej speváčky pár dní po pôrode: Preboha! Fakt TOTO dala na internet?

Vo viacerých médiách sa dnes objavili aj aktuálne paparazzi zábery, ktoré zachytávajú novopečenú mamičku v uliciach. Katy si nachvíľu od dcérky odbehla na nákupy a dopriala si aj kávu. Na sebe mala voľné šaty, ktoré mali zamaskovať popôrodné kilogramy. Ústa mala schované pod rúškom a pred zvedavcami sa schovávala za slnečné okuliare a šiltovku. 

Katy Perry sa v uliciach takto maskovala. Paparazzom však neušla.
Zobraziť galériu (7)
Katy Perry sa v uliciach takto maskovala. Paparazzom však neušla.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu