Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúca FOTO slávnej speváčky pár dní po pôrode: Preboha! Fakt TOTO dala na internet?

Katy Perry Zobraziť galériu (7)
Katy Perry (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tá teda má odvahu! Hádam každá žena, ktorá je matkou, nám dá za pravdu, že obdobie šestonedelia býva náročné. A to nielen pre bežné smrteľníčky, ale aj pre celebrity. Ak by ste pochybovali, brutálne úprimný záber speváčky Katy Perry (35) vás v tom rozhodne utvrdí.

Speváčka Katy Perry sa v piatok stala prvýkrát mamičkou. Na svet priviedla dcérku, ktorej spoločne so snúbencom - hercom Olrandom Bloomom, dali meno Daisy Dove. 

Aj keď sa speváčka bude v blízkej dobe venovať najmä rodičovským povinnostiam, popri tom promuje svoje pracovné záležitosti, nové skladby a klipy. V nedeľu sa udeľovali ceny MTV Video Music Awards a Katy sa pri tej príležitosti podelila s fanúšikmi o fotku, ako by asi teraz na červenom koberci vyzerala. 

Záber vznikol v kúpelni a speváčka má na sebe dojčiacu podprsenku i sťahujúce popôrodne nohavičky. Jej bruško je pochopiteľne ešte vypuklé a ako sama okomentovala o mejkap a účes sa jej postarli vyčerpanie a únava. 

Je pravda, že Perry má na spomínanej fotky od krásky z červeného koberca poriadne ďaleko. Avšak za takýto šokujúco úprimný záber si určite zaslúži 100 bodov!

Katy Perry zverejnila na sociálnej sieti Instagram takýto záber.
Zobraziť galériu (7)
Katy Perry zverejnila na sociálnej sieti Instagram takýto záber.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu