Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce priznanie známej speváčky: Chcela som spáchať samovraždu!

Katy Perry Zobraziť galériu (7)
Katy Perry (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Bola na dne! Speváčka Katy Perry (35) aktuálne prežíva krásne chvíle. S hercom Orlandom Bloomom (43) sa im už čoskoro narodí spoločný potomok. Zhruba pred troma rokmi však jej život nebol ani zďaleka taký ružový. V uplynulých dňoch dokonca priznala, že bola na dne a uvažovala nad tým, že sa zabije.

Katy Perry rozhodne patrí medzi najobľúbenejšie popové speváčky súčastnosti. Účinkuje tiež ako porotkyňa v speváckej šou a konečne sa jej darí aj v súkromí. Za snúbenca Orlanda Blooma sa mala vydávať, avšak plány im zmaril koronavírus. 

Pred troma rokmi si však slávna speváčka prechádzala veľmi náročným obdobím. Mala za sebou rozchod s milovaným Orlandom a jej album Witness sa v hitparádach prepadával. Ako v rozhovore pre SiriusXM CBC prezradila, v tom čase dokonca uvažovala nad tým, že spácha samovraždu.

Zbaviť sa týchto myšlienok jej pomohla viera. O Katy je dobre známe, že pochádza z katolíckej rodiny. „Už v detstve som bola vedená k tomu, aby som bola vďačná za to, čo mám. Vďačnosť mi v podstate zachránila život. Bolo síce veľmi náročné byť na dne a byť zároveň vďačná. Pomohla mi ale nádej a môj vzťah s BohomNádej v to, že niekto veľký ma stvoril a vytvoril z určitého dôvodu,uviedla na margo toho umelkyňa.

Aj keď sa Orlando a Katy v roku 2017 rozišli, napokon si k sebe opäť našli cestu. Herec na Valentína 2019 speváčku požiadal o ruku a už čochvíľa sa im narodí spoločný potomok. 

Orlando Bloom a Katy Perry
Zobraziť galériu (7)
Orlando Bloom a Katy Perry  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katy PerryOrlando Bloom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu