Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Meghan a Harry sa chcú onedlho sťahovať: Svoje bývanie im ponúkla Madonna!

Meghan Markle a princ Harry Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle a princ Harry (Zdroj: Profimedia)

VANCOUVER - Princ Harry (35) a jeho prekrásna manželka Meghan Markle (38) dostali ponuku, aká sa neodmieta. Po tom, ako sa do sveta dostala informácia, že si dvojica zháňa bývanie, s ponukou sa im ozvala samotná Madonna!

Meghan a Harry sa po odchode z Londýna usídlili v Kanade. Odvtedy je 10-miliónové sídlo na vancouverskom ostrove doslova obliehané fotografmi. Tí číhajú na všetko, čo sa okolo domu pohne. Dvojica si preto zaobstarala nový kamerový systém v okolí pláže a medzi stromy pridali plachty, aby sa tak schovali pred očami zvedavcov.

Galéria: Britský princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu

„Páči sa im žiť pokojný život. Chodia na dlhé prechádzky, cvičia jogu a Meghan varí. Sú to skutoční domasedi a radi oddychujú s Archiem a so psami,” prezradil magazínu People zdroj z okolia dvojice.

Na ich nový život reagovala aj popová ikona Madonna. Tá im ponúkla svoj vlastný byt v New Yorku. „Dám vám do podnájmu môj byt v Central Park West. Dve spálne, najlepší výhľad na Manhattan a neskutočný balkón... Tomu sa nevyrovná ani Buckinghamský palác,” hovorí speváčka s vážnou tvárou vo svojom krátkom videu na Instagrame.

Madonna ponúkla svoj byt na prenájom princovi Harrymu a Meghan Markle.
Zobraziť galériu (4)
Madonna ponúkla svoj byt na prenájom princovi Harrymu a Meghan Markle.  (Zdroj: Instagram M.)

Ani New York, ani Kanada sa však pravdepodobne nestanú ich stálym domovom. Ako sa totiž Meghan niekoľkokrát vyjadrila, rada by sa vrátila do Los Angeles. „Narodila som sa a vyrástla som v Los Angeles, kalifornské dievča, ktoré žije podľa étosu, že väčšina vecí môže byť vyliečených buď jogou, plážou alebo zopár avokádami,” prezradila o sebe Meghan. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu veria, že práve toto mesto by im poskytlo viac súkromia a nemuseli by sa už viac skrývať v útrobách svojho príbytku.

Viac o téme: Princ HarryMadonnaMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu