Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Plus size modelka o pôrode: Uff, toto by mnohé Slovenky nedali!

Ashley Graham sa počas rozprávania o pôrode neubránila slzám. Zobraziť galériu (6)
Ashley Graham sa počas rozprávania o pôrode neubránila slzám. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Prezradili detaily! Nepochybne najznámejšia plus size modelka Ashley Graham (32) sa už pár dní pýši tým, že je mamičkou. Na jej profile nechýba záber z dojčenia a svojho rozkošného synčeka Isaaca už ukázala svetu v rámci svojho podcastu Pretty Big Deal. V ňom okrem iného hovorila aj o tom, ako prebiehal chlapčekov príchod na svet. Ktovie, čo na takýto druh pôrodu povedia slovenské maminy...

Ashley Graham patrí medzi tie celebrity, ktoré nemajú problém deliť sa o svoje súkromie. Aj počas tehotenstva na sociálnych sieťach bežne zverejňovala fotky intímnejšieho charakteru, či odhalené zábery.

Galéria: Ashley Graham sa počas tehotenstva delila so svetom aj o takéto zábery

Od októbra 2018 hovorí o svojom súkromí aj v rámci podcastu Pretty Big Deal. Témou posledného vydania bola samozrejme veľká udalosť v jej živote - narodenie synčeka, ktorému spolu s manželom Justinom Ervinom dali meno Isaac Menelik Giovanni Ervin.  

Plus size modelka sa pred kamerou rozprávala so svojím manželom a neobišli ani tému porôdu. Ako Ashley prezradila, synčeka priviedla na svet doma, a to v špeciálnom pôrodnom bazéne. Rozhodla sa tak preto, lebo z nemocnice má strach a bála sa, že tam na ňu doľahne úzkosť. 

„Musím povedať, že teraz, keď som rodila prirodzene a všetko som to cítila, tak mám pocit, že už nie je nič, čo by som nedokázala. Nie je nič, pri čom by som si povedala, že je to pre mňa ťažké alebo že by som to nezvládla,” poznamenala Ashley, ktorá rodila zhruba šesť hodín. 

Po celý čas jej bol manžel Justin veľkou oporou. On sám hodnotí domáci pôrod ako neuveriteľnú skúsenosť. Počas rozprávania o synčekovom narodení boli obaja dojatí a plus size modelka sa neubránila slzám. 

Niet pochýb, že išlo o nezabudnuteľný zážitok. A hoci sa už v súčasnosti aj u nás nájdu ženy, ktoré by rady rodili takýmto spôsobom, predsalen je stále viac tých, ktoré preferujú pôrod v zdravotníckych zariadeniach a pod dohľadom odborníkov.  

Ashley Graham už na instagrame zverejnila fotku, ako dojčí svojho synčeka.
Zobraziť galériu (6)
Ashley Graham už na instagrame zverejnila fotku, ako dojčí svojho synčeka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu