Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Intímna FOTO slávnej modelky: Úplne NAHÁ... Aj s malým synčekom!

Ashley Graham Zobraziť galériu (8)
Ashley Graham (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nemá problém! Ashley Graham (32), ktorá je celému svetu známa ako najúspešnejšia plus size modelka, nikdy nepatrila medzi hanblivky. A nezmenilo sa to ani po narodení synčeka Isaaca. Práve naopak. Slávna kráska najnovšie pózovala celkom vyzlečená spolu so svojím drobcom.

Počas prvých augustových dní sa hovorí o dojčení oveľa viac, než po iné dni. V celom svete sa totiž oslavuje týždeň dojčenia. Mnohé ženy pri tej príležitosti zverejňujú na sociálnych sieťach intímne fotky, ako kŕmia svoje ratolesti. 

Dojčenie propagujú aj mnohé známe tváre. Medzi nimi napríklad plus size modelka Ashley Graham. Tá takéto zábery zverejňuje na instagrame bežne. Aktuálne ale vyvolala značný rozruch fotka, ktorá je súčasťou najnovšieho vydania magazínu Elle. Ashley na nej pózuje celkom nahá spolu so synčekom. Jej autorom je modelkin manžel Justin Ervin. 

Súčasťou najnovšieho vydania magazinu Elle je aj takýto intímny záber slávnej Ashley Graham a jej synčeka.
Zobraziť galériu (8)
Súčasťou najnovšieho vydania magazinu Elle je aj takýto intímny záber slávnej Ashley Graham a jej synčeka.  (Zdroj: Instagram)

Graham magazínu poskytla aj rozhovor. Spovedala ju herečka Kristen Bell, ktorej okrem iného prezradila, že ju hnevá, ako veľmi sú ženy na sociálnych sieťach šikanované. Či už pre vzhľad, nedokonalosti a najnovšie vníma aj prehnanú kritiku, s ktorou sa musia vyrovnať mnohé mamičky. „Urážanie mamičiek na sociálnych sieťach sa už úplne vymyká kontrole,” uviedla Ashley, ktorá by rada dodala odvahu aj iným ženám.

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu