Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nahá FOTO známej modelky: No téééda! TOTO by mnohé neukázali

Ashley Graham Zobraziť galériu (12)
Ashley Graham (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Odvaha jej nechýba! To slávna plus size modelka Ashley Graham (32) dokázala už neraz. Veď aj internet je plný fotiek, na ktorých hrdo a pyšne predvádza svoje oblé krivky v plnej paráde. V týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram ďalšiu nahú selfie, na ktorej bez problémov ukázala aj strie, za ktoré sa mnohé mamičky veľmi hanbia.

Ashley Graham má právom svoje miesto medzi najvplyvnejšími hviezdami šoubiznisu. Kráska, ktorú na Instagrame sleduje zhruba 11,5 milióna followerov, totiž hlása že každý z nás sa má mať rád aj so svojimi nedostatkami. Zároveň pre ňu nie je tabu žiadna téma a pre mnohé (nielen) ženy je veľkou inšpiráciou. 

V uplynulých dňoch nepochybne dodala odvahu viacerým mamičkám, ktorých brucho je po pôrode "ozdobené" striami. Aj keď sa mnohé za ne hanbia a skrývajú ich, Ashley nemá problém ich sebavedomo ukázať. 

„Si jednoducho úžasná! Vďaka tebe sa snažím pozerať na svoje nedokonalé telo inak a strie vnímam ako krásnu pripomienku toho, že vo mne rástlo moje dieťa,” znie jedna z mnohých nadšených reakcií od followerov. Samozrejme nájdu sa aj jedinci, ktorí plus size modelku kritizujú, ale Ashley si z nich ťažkú hlavu rozhodne nerobí..

Ashley Graham svoje telo miluje aj s nedostatkami.
Zobraziť galériu (12)
Ashley Graham svoje telo miluje aj s nedostatkami.  (Zdroj: Instagram)
.

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu