Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO a VIDEO Douglasovci v Tatrách: Catherine sa schovávala v hoteli a Michael... Aha!

Michael Douglas a jeho manželka Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (9)
Michael Douglas a jeho manželka Catherine Zeta-Jones (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

ŠTRBSKÉ PLESO - Slovensko len nedávno poctili svojou návštevou hneď dve hviezdy svetového kalibru - Catherine Zeta Jones (49) a Michael Douglas (74), ktorí prišli za svojimi známymi. Potom, ako si čo-to prezreli v slovenskej metropole, namierili si to vrtuľníkom priamo do srdca našej najväčšej pýchy. Kým šarmantná herečka sa ukrývala v hoteli, charizmatický sedemdesiatnik so poobzeral krásy Tatier.

Mnohí Slováci doslova žijú ošiaľom menom Douglasovci. Hviezdy svetového formátu si zo strieborného plátna odskočili užiť krásu nášho malebného Slovenska. Po tom, ako si včera pozreli aj štúdiá televízie JOJ na Kolibe, vrtuľníkom sa presunuli do srdca Vysokých Tatier a ubytovali sa v jednom z najluxusnejších hotelov.

Michael Douglas a Catherine Zeta Jones si užili najprv Bratislavu.
Zobraziť galériu (9)
Michael Douglas a Catherine Zeta Jones si užili najprv Bratislavu.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Naše veľhory a ich čisté a krásne prostredie vylákalo Michaela Douglasa von z hotelovej izby. Okolo obeda si tak užil príjemnú prechádzku okolo jednej z turisticky najnavštevovanejších atrakcií Tatier - jazera Štrbské pleso. Pôvabná brunetka mu však spoločnosť pri tejto ležérnej pohybovej aktivite nerobila.

Nejednému by mohlo napadnúť, že krásna scenéria celosvetovo uznávanú herečku neuchvátila. Dôvod jej neúčasti na prechádzke je však vskutku obyčajný a pre každú ženu maximálne pochopiteľný. Čakal ich totiž spoločný obed a Catherine sa naň chcela patrične pripraviť.

Medzitým, ako si užíval Michael prírodu a brunetka pokoj hotelovej izby, do hotela zavítali aj manželia Miroslav Lajčák a Jarmila Lajčáková-Hargašová. Napokon slávni manželia predsa len ešte spoločne vybehli pred hotel a ochotne zapózovali fotografom.

Michael Douglas si užil prechádzku pri Štrbskom plese, avšak bez svojej manželky.
Zobraziť galériu (9)
Michael Douglas si užil prechádzku pri Štrbskom plese, avšak bez svojej manželky.  (Zdroj: Vlado Benko)

Michael Douglas a Catherine Zeta Jones v Tatrách

Viac o téme: Michael DouglasCatherine Zeta Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu