Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna herečka v bikinách: Santa Claus musel byť paf!

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas Zobraziť galériu (6)
Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas (Zdroj: SITA)

BERMUDY - Kto by odolal jej šarmu?! Catherine Zeta-Jones (51) je krásna žena, ktorá má množstvo priaznivcov po celom svete. Okrem hereckého nadania sa môže pochváliť aj atraktívnym zovňajškom a štíhlou figúrou. Manželka slávneho Michaela Douglasa (76) v týchto dňoch zverejnila na Instagrame fotku v plavkách a fanúšikovia nešetrili chválami.

Galéria: Catherine Zeta-Jones je krásna žena.
Pre mnohé celebritné krásky je samozrejmosťou, že sa aj s pribúdajúcimi rokmi udržiavajú v skvelej kondícii. Výnimkou nie je ani Catherine Zeta-Jones. Tá sa už síce radí k päťdesiatničkam, ale pri pohľade na jej tip-top postavičku to znie priam neuveriteľne. 

Catherine v týchto dňoch zverejnila fotku so Santa Clausom, ktorá síce vznikla pred rokom, ale fanúšikom krásnej herečky to vôbec nevadilo. Tmavovláska na nej totiž pózovala v bikinách, keďže minuloročné Vianoce trávila slávna família na Bermudách. 

Fanúšikovia krásnej herečky nešetrili chválami. Dokonca aj niektorí z celebritných priateľov jej pod fotkami nechali ospevný komentár. „Ako je to možné, že tento rok vyzeráš dokonca ešte lepšie?” napísal k fotke jej nevlastný syn Cameron, ktorý dostal pod vianočný stromček ten najkrajší darček - narodil sa mu syn. Z legendárneho Michaela Douglasa je tak už dvojnásobný dedko. 

Niet pochýb, že tento Santa Claus bol nadšený z toho, že sa s ním krásna herečka vyfotila.
Zobraziť galériu (6)
Niet pochýb, že tento Santa Claus bol nadšený z toho, že sa s ním krásna herečka vyfotila.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Catherine Zeta-Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu