Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávna speváčka skončila na odvykačke: Prehnala to s drogami, išlo jej o život

Demi Lovato Zobraziť galériu (5)
Demi Lovato (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Demi Lovato, ktorú v júli hospitalizovali po predávkovaní drogami, nastúpi na odvykaciu liečbu. Informoval o tom portál TMZ. S príslušným zariadením sa už údajne aj dohodla, uviedli pre portál zdroje oboznámené so situáciou. Či ide o zariadenie v Kalifornii alebo inom americkom štáte, ale jasné nie je.

Lovato, ktorá už v roku 2010 nastúpila na liečenie v súvislosti s poruchou príjmu potravy, sebapoškodzovaním a ďalšími problémami, roky otvorene rozpráva o svojom boji s alkoholom a drogami. Stala sa tak vzorom pre mnohé mladé ženy i mužov, ktorí vo svojich životoch čelia podobným problémom.

Demetria Devonne "Demi" Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008) či Ako chrániť princezné (2009). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011), Demi (2013), Confident (2015) a Tell Me You Love Me (2017), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200 a za predposledný si zas vyslúžila nomináciu na cenu Grammy. V rokoch 2012 a 2013 pôsobila ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Magazín Time ju vlani zaradil do zoznamu 100 najvplyvnejších ľudí sveta.

Viac o téme: DrogyOdvykačkaDemi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu