Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Radikálny krok Demi Lovato: Slávna speváčka svojím rozhodnutím fanúšikov nepoteší

Demi Lovato Zobraziť galériu (5)
Demi Lovato (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Demi Lovato, ktorú v júli hospitalizovali po predávkovaní drogami, zrušila jesennú časť svetového turné, aby sa mohla sústrediť na svoje zotavenie. Dvadsaťpäťročná rodáčka z Albuquerque v Novom Mexiku sa mala v septembri predstaviť v Mexiku a v novembri v šiestich mestách Južnej Ameriky, vo štvrtok však prostredníctvom produkčnej spoločnosti oznámila, že sa tak nestane.

"Demi Lovato, bohužiaľ, ruší ohlásené termíny Tell Me You Love Me Tour v Južnej Amerike, aby sa mohla sústrediť na svoje zotavenie," uviedli v spoločnom vyhlásení Live Nation a Lotus Productions. Lovato minulý víkend prepustili z losangeleského zdravotníckeho centra Cedars-Sinai a hneď po tom ju súkromným lietadlom odviezli na odvykacie liečenie, kde by mala údajne stráviť minimálne 30 dní.

Hospitalizovali ju 24. júla. Mladá interpretka už bola v roku 2010 na liečení v súvislosti s poruchou príjmu potravy, sebapoškodzovaním a ďalšími problémami. Roky pritom otvorene rozpráva o svojom boji s alkoholom a drogami, čím sa stala vzorom pre mnohé mladé ženy i mužov, ktorí vo svojich životoch čelia podobným problémom.

Demetria Devonne "Demi" Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008) či Ako chrániť princezné (2009). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011), Demi (2013), Confident (2015) a Tell Me You Love Me (2017), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200 a za predposledný si zas vyslúžila nomináciu na cenu Grammy.

V rokoch 2012 a 2013 pôsobila ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Magazín Time ju vlani zaradil do zoznamu 100 najvplyvnejších ľudí sveta.

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu